Typer af skraldespande

September 19

Typer af skraldespande

Der er rigtig mange steder tilbyder skraldespande af én type eller den anden. Hvilken type af bin du vælger vil afhænge af hvad du har brug for det for. Er du bosiddende, eller en virksomhed? Vil bin placeres i et offentligt område, eller på et mere privat sted? I byen eller i en sø? Du muligvis selv brugen af en stor bin midlertidigt.

Dumpster placeringer

Disse typer af placeringer anvendes til lejlighedskomplekser, skoler og virksomheder. De er i stand til at være placeret i mange steder, herunder skrå områder og små rum, ifølge BinWin.com. (Reference 1)

Sommetider er en bin nødvendig når clearing ud en stor plads, eller når remodeling. De er også en nødvendighed Når rive ned en struktur, som et lille hus. De placeringer, der bruges til dette formål er generelt længere end de Dumpsters, som vi normalt ser. Det er muligt at leje disse typer placeringer for en kort periode, indtil jobbet er fuldført.

Offentlige Trash siloer

Du vil finde forskellige typer placeringer til offentlig brug på parker og søer, samt på andre områder. Disse kommer undertiden med betræk, der har en lille dør for folk at placere trash ind. Andre gange, vil der være en simpel lift-off låg. Mange af disse er fritstående siloer, mens andre er placeret i faste inventar, der holder på placeringerne på plads, således at de ikke kan blive tippet.

For legepladser er det muligt at finde placeringer med tegn malet på dem. Eller endda placeringer i forskellige farver. Placeringer i disse steder hjælpe forældre til at lære deres børn at holde områderne ren, en meget vigtig færdighed at lære tidligt.

Til brug i hjemmet

Trash siloer købt til hjemmebrug holdes udenfor, eller i en garage eller et skur, indtil papirkurven dag. Husholdningernes papirkurven er placeret i bin, og derefter bin er placeret på vejen en gang om ugen.

Der er forskellige typer og størrelser af de placeringer, der bruges til dette formål. Nogle har låg at trækker ud, mens andre har låg at låser på plads, således at dyrene ikke kan komme ind i dem og gøre noget rod. Disse kan være plastik eller metal.

Der findes også mere robuste placeringer af plast. De er mere firkantede end runde, og er ganske høj. Låg på placeringerne er normalt fastgjort på bagsiden, og de har to hjul at gøre dem lettere at flytte. Disse placeringer har også et håndtag til at trække.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com