Sådan installeres lydisolering hegn

September 19

Uanset om du bor ved siden af en skole, er kilet ind mellem enfamiliehuse med lidt mere end en gårdhave eller finde at motorvejen er langt mere støjende end du havde troet, er at lære at installere lydisolering hegn en nyttig færdighed at erhverve. Indrømmet, disse hegn ikke helt gøre væk med irriterende lyde og støt din konstante bil trafik, men de har potentialet i høj grad dæmpe den faktiske efterklang at du er tvunget til at udholde på dag til dag basis, at gøre for din følgesvend canine baghaven igen en oase af afslapning i stedet for bare en øvelse kabinet. Følg disse enkle trin og du er på din vej til en meget roligere udendørs oplevelse.

Instruktioner

Sådan installeres lydisolering hegn

•Ansigt online og adgang websiden for din lokale bygning afdeling. Find ud af hvad de kode krav til beboelse hegn er. Generelt er højden af hegn er oftest begrænset og du vil være klogt at vide før tid hvor høj du kan gøre disse lydisolering hegn, før du hovedet til hjem forbedring butik.

Respektive til din nabo om installation lydisolering hegn. Din nabo skal være villig til at betale halvdelen af udgifterne af materialerne og også for inspektion. Hvis du ikke kan få din nabo til at samarbejde, kan ikke rippe ned den eksisterende hegn. Vælge i stedet, bruger det som en del af den lydisolering barriere.

•Measure længden af den ejendom, hvor du ønsker at installere hegn. Næste, måle bredden af træ lameller. Bruge lommeregneren og regne ud hvor mange lameller du nødt til at købe. Du skal tage længden af siden, konvertere det til inches og derefter dividere det med bredde måling fra lameller. Dette giver dig antallet af lameller. (Multiplicer dette tal gange to hvis din nabo deler omkostningen med dig).

•Purchase hegn materiale; planer om bygning så højt som kode tilladelser.

•Dig post huller med spader og hæld i den forblandet beton. Placere stillinger i hullerne og sikre dem. Tillad beton hærde mindst natten over.

•Sæt den horisontale udformning af hegnet til post huller. Hvis du arbejder sammen med din nabo, gå på hans side af ejendommen og installere de træ planker. Når denne opgave er fuldført, kan din nabo nu gå videre og anvende et eller flere lag af beskyttende polyurethan finish. Hvis du ikke arbejder med din nabo, bare bygge denne nye hegn mod din nuværende gamle hegn.

•Walk tilbage til din side af hegnet og installere lydisolering barriere ifølge producentens specifikationer. Du bruger bagsiden af din nabo lameller og den udformning, der er åbent på din side.

•Installer lameller på din side af hegnet næste. De dækker op til lydisolering materiale.

•Finish installationsprocessen ved belægning dit lameller med polyurethan til at beskytte din lydisolering hegn fra regn og vejr.

•Opfordre bygning inspektøren til at underskrive på den færdige installation.

Tips & advarsler

  • Insister på at købe høj kvalitet lydisolering materialer. Hvis du sparer her, vil din samlede lydisolering ikke være så effektiv som det kunne have været.
  • Hvis din støjproblemet er svær, er en mur nok din bedste lydisolering indstilling.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com