Sorter af lange stilk hvide roser

September 20

Historisk set er en enkelt hvid rose givet til en elsket at betyde en undskyldning. Men denne smukke rose kan også være et symbol på renhed eller uskyld, og kan gives i denne sammenhæng. Hvide roser er en favorit for bryllupper, med en elegance og enkelhed alle deres egne. De vil generelt altid matche brudekjole. Gennem årene har der været en række arter af roser, der producerer hvid blomstrer, men kun få af dem har lange stængler og sælges af blomsterhandlere.

Hybrid te Rose

Hybrid te roser er de mest almindelige roser fundet i Blomsterhandler butikker, og kommer i en række forskellige farver herunder hvid. De har store blomster, med høj center point, på toppen af tykke, mørke grønne, lange tornede stængler. Disse roser er meget robust, med ofte blomstrende buske, hvilket gør dem rentabelt at dyrke og sælge. Disse roser har en traditionel duftende aroma.

Grandiflora

Grandiflora roser er længe stammede, men hver stængel kan bære en spray af roser på toppen eller en enkelt blomst. Dens knopper er hårdt og spidse, og buskene er faktisk mere robuste end en Hybrid te Rose. En af sorterne af Grandiflora er den hvide Mount Shasta. Disse er populære i bryllupper. De blomster, der når fem inches i diameter med mellem 20 og 25 kronblade og ekstra lange stængler.

Gamle gammeldags eller antikke

Disse roser har været omkring længere end Hybrid te. Blomstrer er fladere og mere fuld rørige end andre rose sorter, og har en stærk duft. Buskene blomstrer som regel kun en gang om året. Underklasser af denne rose, som har hvide blomster omfatter damask, alba, gamle te roser, og hybrid evig roser bl.a.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com