Eksempler på murværk landskabspleje

September 21

Murværk landskabspleje, også kaldet hardscaping, er elementet landskab design lavet af sten, mursten, glas og stemmer og hældt beton. Det omfatter støttemure, terrasser, gangbroer, springvand, damme, pejse, brand gruber og dekorative accenter. Murværk landskabspleje elementer er permanent Tilføjelser til et landskab.

Støttemure

Støttemure er bygget til at stabilisere skråninger og beskytte områder mod erosion. De bruges også til at oprette veje, gruppe planter, tilføje dybde og tekstur i en have og skabe udendørs rum. Støttemure kan bygges fra stablet eller dekorative blokke, hældes beton og sten.

Terrasser

Terrasser tilføjer boligareal til landskabet og tjene som en påmindelse om, at et hjem ikke ender eller begynder på døren. De bruges til underholdende og til at søge trøst. Terrasser er normalt fremstillet af støbt beton eller mursten, men skifer og rock terrasser stigende popularitet.

Gangbroer

Gangbroer, eller stier, lethed bevægelighed i et landskab. En veltilrettelagt sti fører gennem landskabet uden overdreven vandrer. Trafik og brug dikterer bredden på en gangbro. Ofte anvendte stier bør være bredere end mindre rejste ruter. Hvis trappen vil blive indarbejdet i en vej, afstand til trappetrin jævnt forhindrer snuble farer. Hældt beton stier er populære, men gangbroer også er lavet af skifer, mursten og sten.

Springvand, damme og vandfald

Vand funktioner som springvand, damme og vandfald bringe lyd og bevægelse til en landskab. De også tilføje skønhed, tiltrække vilde dyr, cool området og skabe en følelse af serenity. Vand funktioner kan være fremstillet af naturlige materialer som sten, sten og skifer eller fra hældes beton. Den samlede størrelse af landskabet bestemmer størrelsen af vand elementer. Bordplade springvand eller vægmonteret vandfald virker bedst i små områder, mens større områder kan være hjemsted for damme, svømmebassiner og stigende jet springvand.

Pejse og ildsteder

Udendørs pejse og ildsteder øge udendørs underholdende muligheder. I kølige klimaer, kan de forlænge sæsonen for udendørs underholdende i vintermånederne. De også tilføje varme og skønhed til en landskab. En velbygget pejs eller brand pit skal være ordentligt ventileret, vejrbestandig og lavet af solide materialer. Mens mursten er den mest populære materiale til bygning udendørs ildsteder, bliver sten og beton populære valg.

Dekorative accenter

Dekorative accenter bringe yderligere skønhed og interesse til en landskab. De kan være så simpelt som en speciel sten eller så omfattende som en skulpturelle marmor engel. Dekorative accenter bør tilføje skønhed uden overvældende landskabet. Den samlede størrelse af landskabet dikterer, hvilke dekorative accenter bør anvendes. En havenisse tilføjer charme til en lille blomsterbed, og et liv-size buste låner en regal luft til en formel haven.

Fordele

Murværk landskabspleje tilbyder mange fordele til en boligejer. Elementerne, der kan give langvarige, lav vedligeholdelse skønhed. De tilbyder vejrbestandighed, brand beskyttelse og energieffektivitet. Hardscaping kan skjule fejl og tilbyder privatliv. Den vigtigste fordel ved murværk landskabspleje er dens værdi; Det kan øge en hjem videresalg værdi af så meget som 15 procent.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com