Hvordan til at dræbe mug på Cement tagsten

September 22

Cement tagsten er ønskeligt af mange grunde. For eksempel, de har høj holdbarhed, de sidste mange år og de holder en hjem velisoleret. Derudover kan cement tag fliser er meget mug resistent, fordi de kun har begrænset porøsitet og ikke indeholder nogen næringsstoffer, at skimmel fortære. Skimmelsvamp kan stadig vokse på cement fliser, men hvis overdreven vand og snavs samler på den hårde overflade.

Instruktioner

•Mix ca en kop af blegemiddel med en gallon af vand. Centers for Disease Control og forebyggelse anbefaler denne blanding til almindelig husholdningsbrug skimmel fjernelse, og blegemiddel anbefales yderligere til rengøring beton overflader af den amerikanske regerings reparation, evaluering, vedligeholdelse og rehabilitering forskning program.

•Distribute blegemiddelopløsning i en plastic sprayflaske. Hæld ikke løsningen direkte over cement fliser, som blegemiddel kan sive mellem fliserne og forårsage skader over tid. Minimere din blegemiddel eksponering for maksimal effektivitet uden at skade eller misfarvning fliser.

•Tag på et par ikke-porøs handsker til at beskytte din hud. Spray blegemiddel på cement fliser hvor skimmel vises. Lad blegemiddel i ca 15 minutter, så kan helt desinficere fliser.

•Scrub cement fliser med en fast pensel til at løsne eventuelle resterende sporer. Endelig, skyl fliserne med vand til at vaske væk de resterende blegemiddel. Så længe du holder cement fliser ren, bør du ikke se en gentagelse af mug.

Tips & advarsler

  • Som et alternativ til klor blegemiddel, kan du bruge en sikrere peroxid-baseret blegemiddel. Specifikt, købe en pulver eller flydende produkt markedsføres som "ilt blegemiddel" med aktive ingrediens Natrium perborat. Tilføj vand baseret på de medfølgende instruktioner og anvende det på cement fliser, ligesom du ville anvende klor blegemiddel.
  • Hvis dit tag hænger over græs eller planter, vande dem alle grundigt før du anvender blegemiddel for at cement tagsten. I tilfælde af blegemiddel afstrømning bliver blegemiddel mindre i stand til at beskadige planterne nedenfor hvis du vand dem først.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com