Hvordan du får Dirt off et brusebad gulv

September 22

Hvordan du får Dirt off et brusebad gulv

Brusebad gulve ofte er den første del af bruseren blive beskidt som sæbe afskum, skimmel og meldug forårsage gulvet for at se utiltrækkende. Brusebad gulve skal være rengjort ordentligt for at holde dem i god stand. Rengøring bruser floor regelmæssigt hjælper med at holde at snavs ikke fortsat kan bygge på gulvet. Når du finde årsagen til beskidt bruser floor, behandle det med fælles husholdningsartikler eller kommerciel rengøring leverer hurtigst muligt.

Naturlige damp

Undertiden klæber snavs til brusebad gulv i små revner og sprækker. Mens snavs kan virke permanent fast, kan du løsne det fra gulvet til at gøre det lettere at fjerne. Tænde for bruseren på indstillingen hotteste vand, lukker døre til brusekabiner eller gardin og tillade brusebad til at køre i fem minutter. Dampen fra det varme vand hjælper til at løsne snavs på bruser blomst. Tænde for bruseren ned, og begynde at rense snavs fra bruser floor, mens det stadig løs.

Hjemmelavet rengøringsmiddel

Misfarvede områder på bruser floor er vejledende af skimmel og meldug. Sæberester efterlader en hvid film, der ofte danner grund af bar sæber. Fjerne skimmel, mug og sæbe udskud fra bruser gulv med varer, du har i dit hjem. Kombiner 1/2 kop hvid eddike, 1/4 kop bagepulver og 1 kop af ammoniak med 1 gallon af vand. Krat løsning med en vandlåsens svamp, og lad det sidde i 10-15 minutter før du tørre det af.

Bagepulver og eddike

Bagepulver fungerer som en naturlig slibende, og syre i eddike sanitizes. Kombinere bagepulver og eddike skaber en reaktion, der hjælper med at fjerne hårdt vand pletter og sæbe udskud til at rense en beskidt bruser floor. Dække bruser gulv med bagepulver, og mætte en vaskeklud eller svamp i hvid eddike. Krat på bruser floor til at fjerne den genstridige snavs eller hårdt vand pletter. Du skal skylle bruser floor godt til at fjerne den rengøringsmiddel.

Cream of Tartar og hydrogenperoxid

Hård bruser pletter kan blive vanskeligt at fjerne, og porcelæn brusebad gulve bunden let. Da du ikke kan bruge slibemidler, skal pletter fjernes omhyggeligt. Kombiner et tilsvarende beløb af fløde af tandsten og hydrogenperoxid, og anvende blandingen på pletten. Efter at tillade blandingen sidde i 30 minutter, krat på området med en soft-strittede tandbørste. Skyl godt, Bruser floor, og Gentag behandlingen indtil du fjerner snavs pletter.

Tips

Holde badeforhæng eller døre åbne efter at tage et brusebad, eller mens gulvet forbliver våde til at forhindre mug eller meldug fra formning. Tørre gulv og vægge med et håndklæde efter hvert brusebad for at fjerne overskydende fugt. Sprøjtning bruseren ned med en lige blanding af hvid eddike og vand hjælper med at holde bruseren sanitære. Hvis du holde badeværelset ventileret ved at dreje på ventilation fan eller åbne et vindue, vil det bidrage til at reducere luftfugtigheden og forhindre mug i at vokse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com