Frisk skuffe vs skarpere skuffe

September 23

Frisk skuffe vs skarpere skuffe

Mange køleskabe har en frisk skuffe og en skarpere skuffe. Forskellen mellem to kan være forvirrende, og resultatet er ofte forkælet eller beskadiget mad. Selv om enhver køleskab er designet til at opbevare fødevarer ved kølige temperaturer, holder den friske skuffe fødevarer på de laveste temperaturer muligt uden at fryse dem. Den skarpere skuffe hjælper med at holde høj-fugt fødevarer frisk.

Instruktioner

•Sæt din frisk kød, fjerkræ og fisk, samt kolde nedskæringer, i den friske skuffe. Dette rum er designet til at være den fedeste del af køleskabet. Hovedformålet med den friske skuffe er at opretholde en temperatur på 40 grader eller lavere.

•Eat enhver rå kød og fisk inden for en dag eller to efter købet hvis du lægger dem i den friske skuffe. Ellers, gemme dem i fryseren, som opretholder en gennemsnitlig temperatur på nul grader og er den eneste del af køleskabet koldere end den friske skuffe.

•Beskyt dine frugter og grøntsager, der trives i lave temperaturer og høj luftfugtighed, ved at holde dem i den skarpere skuffe. Pak dem ind i perforeret plastikfolie eller sætte dem i plastbeholdere med huller først. Dette vil tillade luft at cirkulere og trække ordentlig mængden af fugt ud af dine produkter til at forhindre det fordamper for hurtigt.

Tips & advarsler

  • Nogle frugter og grøntsager ikke bør opbevares sammen. De kan have en negativ bidrager til fordærv af hinanden på grund af de modning gasser, de kan udsende.
  • Nogle skarpere skuffer kan justeres for at opretholde den optimale atmosfære for råvarer bliver lagret. Mange grøntsager og nogle frugter som bær, kan mister vanddamp og blive udtørret og visne.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com