Apple Picking teknikker

September 23

Apple Picking teknikker

Få ting er mere tilfredsstillende end at nyde en frisk, sprød æble ret off et træ. Ikke kun er æbler en af de mest nærende frugt, men æbletræer også er meget hårdføre og almindeligt dyrket over hele landet. Uanset om du plukke æbler fra et træ i din baghave eller betale for at vælge fra en frugthave, kan du anvende flere teknikker til at sikre, at du formår at vælge og høste kun de mest velsmagende æbler.

Timing

Det bedste tidspunkt at plukke æbler af et træ afhænger af dit formål. Hvis du planlægger at spise æbler straks, er bedst at plukke æbler, der er modnet på træet. Men hvis du planlægger at gemme æbler eller gør konserves, plukke modne men umodne æbler sikrer, at de er mest flavorful, når du ønsker at spise dem. Æbler modnes på træet fra den udvendige kanter indad. Ligeledes, farven af en moden apple ændringer udefra indefter, så altid se på farven på indersiden del af æbler til at identificere, hvis de er klar til pluk. Kun gemme æbler med deres stængler knyttet og dem uden skrammer, revner og insekter.

Vælge forsigtigt

Det er bedst at forsigtigt fjerne æbler fra træet ved hjælp af metoden rullende snarere end blot trække æbler fra træet. Forsigtigt vride apple opad, så bunden af apple peger mod himlen. Hvis apple er klar til at vælge, vil det adskille fra træet nemt. Nogle sorter såsom Northern spion er mere vanskelige at fjerne og kan kræve, at du kan dreje æblet energisk efter at dreje hovedet for at adskille det fra træet. Fjerner æbler med den rullende metode kan fjerne frugt spurs med apple.

Butik med omhu

At fjerne æbler fra træ er kun en del af plukprocessen. Opbevaring af æbler korrekt er vigtigt at forhindre blå mærker og uønskede skader på din høst. Blidt sted hvert æble, du vælger i din container. Aldrig falde eller kaste æbler du vil gemme. Brug fleksible beholdere til at bære æbler du vælger i feltet. Fleksible beholdere, såsom plast spande eller holdbart sække, sprede vægten af æblerne udad snarere end på andre æbler, der hjælper med at forhindre blå mærker og holder dine æbler frisk. Når du færdig med at plukke, gemme æbler fra andre frugter. Smag og rækkefølgen af æbler er overført til andre frugter og ethylen---en økologisk gas---udgivet af æbler gør andre frugter modnes meget hurtigere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com