Hvordan man kan skære valmuer

September 23

Hvordan man kan skære valmuer

Valmuer er blomstrende planter i familien Valmue, tilhører slægter af Papaveraceae. De er kendt for deres farverige blomster i en lang række nuancer og deres mørke blå grå pollen-fyldt center. Valmue blomster vokse overalt fra 1 til 3 fod høj, og bredden af blomsterne kan udvide til 7 inches tværs. De laver en attraktiv wildflower arrangement. Skære blomster tidligt om morgenen i foråret, især når det er cool. Valmuer blomst voldsomt når vejret er køligt, så du er mere tilbøjelige til at få en fuld vase med blomster.

Instruktioner

•Tag på et par havearbejde handsker til at beskytte dine hænder. Stænglerne udskiller en mælkeagtig sap når snit, og i nogle mennesker, det kan forårsage hudirritationer

•Klippe valmuer tidligt om morgenen, når de er stående oprejst og knopper vise bare en lille smule farve, lige før de er helt åben. Skære blomster før de fuldt åbne forlænge deres liv. Brug små, ikke-savtakkede havearbejde Sakse til at skære stænglen allernederst. Placer de afskårne blomster i en kurv, indtil du har skåret alle på valmuer, du ønsker.

•Skabe valmuer inde i og kog noget vand. Forberede en skål med koldt vand tæt ved.

•Sæt årets nedskæring stammer i det kogende vand og hurtigt dyppe dem i koldt vand. Denne proces sæler mælkeagtig saft i stilken og normalt fordobler liv af Valmue når i vand. Du kan også ætse enden med en kamp i stedet for at bruge kogende vand. Placere den i koldt vand bagefter.

•Sæt Valmue blomsterne i en vase fuld af lunkent vand til at bevare deres friskhed.

Tips & advarsler

  • Skæres træagtige stilke i en vinkel stammer til at afsløre mere stængel areal, men skære blødere lige over. Holde afskårne blomster ude af direkte sollys og varme eller kolde luft udkast. For at holde vandet i vasen frisk, tilføje et konserveringsmiddel og skifter vand dagligt.
  • Nogle mennesker er allergiske over for valmuer. Undgå ildelugtende dem og rørende mælkeagtig saft, hvis du har nogen plante allergi.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com