Hvad tomater vokser bedst i North Texas?

September 24

Hvad tomater vokser bedst i North Texas?

Klimaet i north Texas er ikke ideel til dyrkning af tomater. Dallas somre er karakteriseret ved høj luftfugtighed og temperaturer, der kører over 90 grader Fahrenheit. Tomater droppe deres blomster, ikke at producere frugt, når temperaturerne klatre. Hemmeligheden bag succesfulde tomat vokser, så, er ifølge Dallas nyheder, at vælge hurtig modning, tilpasset sorter, give dem godt ændrede jord og give ekstra vanding når hersker tørre forhold.

Cherry tomater

Cherrytomater modne hurtigt og er mindre tilbøjelige til at droppe blomstrer når temperaturer spike, hvilket gør dem til et godt valg for north Texas gartnere. Brug cherry tomater, frisk spise eller salater. De gør en stor take-langs snack og er levende på en vegetabilsk bakke. Sorter at prøve omfatter Porter, lille yngel, Sweet 100 eller gul pære.

Roma tomater

Roma tomater har en robust, kødfuld smag og er godt for saucer og salsas. De kan tage en smule mere varme end bøf tomater og modne næsten så hurtigt som cherrytomater. Prøv sund Kick, Roma eller San Marzano. Roma tomater, som alle tomater, er langsomt voksende. North Texas har en kort vækstsæson, mellem tidspunktet for den sidste frost og når varme temperaturer ankommer. Transplantation Planteskole-dyrkede tomater for at fremskynde væksten.

Mellemstore tomater

Bøf tomater og arvestykke sorter, såsom Brandywine, klare ikke sig godt i north Texas. I stedet erstatte mellemstore til store tomatsorter for sandwich og salater. Selv om disse tomater ikke er så stor som bøf sorter, de er gode for udskæring og er mindre tilbøjelige til at droppe blomstrer i varmt vejr. Tomatsorter markeret VNF er sygdomsresistente, en vigtig overvejelse i north Texas' fugtigt klima. Prøve Celebrity, karneval, Amelia, Bingo og Quick Pick.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com