Sådan installeres Metal tagdækning ark

September 25

Sådan installeres Metal tagdækning ark

Metal tagdækning ark koster mere end andre typer af tagdækning på kort sigt, men materialet varer længere end asfalt tagsten, så det ofte vil spare dig penge på lang sigt. Ligesom enhver tagdækning, skal metal tagdækning ark installeres omhyggeligt så vandet ikke komme bag eller under det. Sætte installeret korrekt inddækning omkring udluftninger, skorstene og dale til at holde vandet væk fra områder det kunne skade. Når de er installeret, kan metal tagdækning ark vare i mange årtier.

Instruktioner

•Installer træ forskalling strimler i en horisontal orientering på tværs af spærene af taget. I modsætning til asfalt tagdækning kræver metal tagdækning ark ikke solid beklædningen under dem. Brug 1 x 4 tommer boards til forskalling strimler, Separer dem med 4-tomme rum. Det sparer på materiale og forbedrer luftcirkulation omkring metal.

•Lay metal tagdækning ark på den ene side af taget ved siden af gavlen, med dens nederste kant niveau med tagskægget. Skrue metalplader på de træ strimler med 2 tommer lange tagdækning skruer forsynet med gummipakninger. Læg ikke skruerne ind i de flade dele af metal mellem højderygge, fordi det ville øge risikoen for en lækage. Sætte en skrue i hver 12 inches i toppen af den højderyg, der løber op siden af taget ud for gavlen. Sætte en anden række af skruer i højderyg op i midten af arket. Anden siden af arket ikke skrue ned, indtil du sætte næste ark oven på det i trin 3.

•Lay et andet metal tagdækning ark ved siden af først så dens kant overlapper kanten af det første ark. Sætte skruer gennem joinforbundne kanterne af plader og ind i forskalling strip nedenfor med tagdækning skruer drevet 12-tomme mellemrum kører op på banen i taget.

•Fortsæt æglæggende metal tagdækning ark på tværs af tagets overflade indtil du ankommer til andre gavlen af taget. Hvis det sidste ark ikke svarer til den sidste plads, skær arket til passende bredde for rummet med en rundsav og en metal kniven.

•Installer et andet kursus af metalplader ovenfor første hvis taget er så store, at det første kursus af metalplader ikke nå højderyggen. Sted den nederste kant af det andet kursus ark lavt nok at disse plader overlappe toppen af det første kursus med mindst 12 inches. Dette sikrer, at ingen vand kan krybe op over bunden ark og skade taget.

•Installer en top cap langs højderyggen når du har lagt alle metal tagdækning ark på begge sider af taget.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com