Min Ariston kedel holder går

September 25

Ariston kedler bruge en strøm af naturgas til opvarmning af vand. Hvis din Ariston holder ombøjning ned uventet, kan du mærke vand pludselig går kold, eller--hvis du står af kedlen når det er i orden--høre brændere klik ud når de skal stadig arbejde. Dette er et tegn på en fejl med systemet. Flere forskellige komponenter, afhængigt af alder og type af Ariston, kunne være ansvarlig for problemet.

Indstillinger og pres

Kontroller alle kedel indstillingerne. Hvis du har indstillet for højt Temperaturområde ved et uheld, kan kedlen overophedning, at skabe for meget pres, derefter lukke som en nødforanstaltning, hver gang det forsøger at arbejde. Din Ariston manual bør angive den korrekte temperaturområde for dit system. Adgang til kontrolelementer er placeret inde i kedlen på den primære Kontrolpanel. Hvis du begynder her, kan du spare en masse unødigt arbejde senere.

Termostat problemer

Hvis dine indstillinger er korrekte, din termostat muligvis ikke. Termostat i kedlen afhænger af varme sensorer, normalt grundlæggende Termistorer, der er placeret på toppen og bunden af kedlen. Hvis disse sensorer er defekt eller blevet løs, vil de sende de forkerte signaler til den vigtigste kontrol og potentielt forårsage kedel til pludselig slukker. Du kan undersøge disse sensorer for ordentlig vedhæftning og teste dem med et ohmmeter, hvis nødvendigt.

Brændstof spørgsmål

Ariston kedler afhænger af korrekt gasflow til at arbejde. Undertiden vil pilot lys funktionsfejl og pludselig slukket, forhindrer varme kedlen. Træsko i brændstof linjer, brændstof ventil funktionsfejl og oprustning omkring brænderen kan alle forårsage problemer, der kan resultere i kedlen ved at slukke uventet. Rengøre brænderen, erstatter enhver funktionssvigt ventiler, og placere dit Tændingssystem korrekt for at undgå disse problemer i fremtiden.

Skala problemer

Skalaen er resultatet af hårdt vand opvarmes i din Ariston. Mineraler i vandet bundfald, indsamling på bunden og siderne af vandbeholderen samt inde i rørene fører ud fra kedlen. Over tid skalaen kan forårsage højt kedel lyde, hæmme opvarmning og skabe alvorlig pres problemer, der kan forhindre kedlen i orden. En afkalker kan løse disse problemer i fremtiden, men erstatter de skalerede dele af kedlen er den bedste øjeblikkelig løsning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com