Hvornår krysantemum producere blomster?

September 25

Hvornår krysantemum producere blomster?

Krysantemum, også kaldet mums for korte, er den traditionelle blomst for faldet sæson. Værdsat for deres smukke blomstrer i over 2.000 år i nogle lande, er krysantemum nationalblomst i Japan.

Identifikation

Krysantemum består af to typer af blomster. Den centrale buketter, eller disk blomster, ikke har kronblade, mens den ydre småblomstre eller ray blomster, har kun en enkelt kronblad. Den fuld blomst har en vilkårlig kombination af disse to typer. Farver for denne blomst omfatter hvid, gul, orange, rød, pink eller lilla.

Dag længde

I modsætning til andre blomster, er mums styret af længden af dagen og natten. De begynder ikke at blomstre indtil nætter vare mindst 11 eller 12 timer. Dette sker normalt i sensommeren, selv om nogle kultivarer ikke blomstrer indtil oktober.

Disbudding

Hver mor har skud, der producerer små blomster, som crowd hinanden forårsager dem til at fordreje. For at stoppe dette, skal du fjerne alle, men de største blomstre, når knopper begynder at dukke. Dette vil give de resterende flor at udvikle sig til en fuldt dannet blomst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com