Hvordan man kan male et nøgne træ vindue

September 25

Hvis du har bare træ-indrammede vinduer i dit hus eller lejlighed og ønsker at give dem en lille stil, male dem. Mens vindue behandlinger kan accent et hjems samlede indretning, kan lidt farve gøre træ Vinduer skiller sig ud og give rummet en frisk udseende. Mens dette projekt kræver en smule af maleri færdigheder, er det hovedsageligt efterlyser en rolig hånd. Før du ved af det, vil disse nøgne træ vinduer har deres eget liv.

Instruktioner

•Sæt en dråbe klud under det nøgne træ vindue og fjerne eventuelle behandlinger som gardiner eller persienner.

Anslag dysefastgørelsen pensel over det nøgne træ med ståluld, at fjerne snavs og støv.

•Abrade det nøgne træ med medium-sandkorn sandpapir. Målet er at udjævne eventuelle ru pletter og slippe det nøgne træ af alle splinter. Tørre træ med en tack klud til at fjerne støv, når det er godt slebet.

•Adhere maler tape mellem nøgne træ og glas ruder. Dette vil holde dig fra et uheld at få maling på glas som du male det nøgne træ vindue. Derudover stick maler tape rundt om de ydre kanter af træ vinduet for ikke at få maling på væggen.

•Applicer lag primer til det nøgne træ vindue, børste det på med retning af træets årer, så meget som muligt ved hjælp af et paintbrush. Lad primeren tør for to til tre timer.

•Applicer første pelsen af oliebaseret maling til PRIMES træ vinduet, efter træets årer med en pensel. Lad det tørre i tre timer. Anvende en anden frakke af oliebaseret maling og lad det tørre for at afslutte.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com