Som forsænket lys kan anvendes i fugtige områder?

September 26

Forsænket belysning kan findes næsten overalt i og omkring hjemmet. Fleste forsænket lys er fint for fugtige steder; dækslet skal dog være normeret til fugtige eller våde steder. Det eneste krav er, at dækslet til fugtige eller våde placering på listen over godkendte trims, som udskrives inde på ru af forsænket lys kan. Mest fugtige eller våde bedømte dækker kommer med en gummipakning, der beskytter lyset fra at få vand inde i det, som er fremstillet af ikke-ledende materialer.

Børsnoterede Trims for ru i huse

Når shopping for en grov i kan boliger, ser inde i barske i kan hvor pæren er installeret. Et sted omkring den buede inde i dåsen bliver en mærkat med en liste over pære typer og wattager, der er acceptabel for huset, samt en liste over trim covers, der er godkendt til at mærke og model forsænket kan. Bevæbnet med den mærke og model nummer, kan du også slå op som våde eller fugtige dække trims kan bruges til at boliger i deres mærker trim katalog.

Californien titel 24 krav

Alle forsænket dåser installeret i remodels, nybyggeri eller nye tilføjelser i Californien er forpligtet til at opfylde titel 24 krav. Alle forsænket belysning kan, der er installeret i et loft med isolering er forpligtet til at være en isolering kontakt (IC)-nominel kan tillade isolering lægges direkte over inventar boliger. Opstaldning af armaturet er også forpligtet til at være air tight, således at konditioneret luft ikke vil flygte ind i ikke-aircondition loftsrum eller loft og ikke-konditioneret luft ikke kan komme ind i aircondition områder.

Juno mærke maskinhusene og trimmer

Juno mærke forsænket lys kan huse, der vil arbejde med deres våde placering trim kan være IC, ikke-IC, remodel ikke IC og luft-Loc eller ikke-Air-Loc typen housings. Der er våde placering trims tilgængelig for de fleste størrelser af Juno forsænket lys dåser. Se ressource 1 en liste af Juno maskinhusene og trims.

Halo mærke maskinhusene og trimmer

Halo mærke våd placering trims og kompatible maskinhusene, spænder fra tre til ni tommer. De skal vælge fra en bred vifte af trim og maskinhusene. Der er fugtig/våd placering trims, der arbejder med IC, ikke-IC, Air-Tite og ikke luft-Tite maskinhusene. Se ressource 2 for en liste af lejehuse og trims.

Bedste valg For alle applikationer

IC og air tight-rated forsænket lys dåser er den bedste form for forsænket lys dåser til at bruge til hvilken som helst overførelse. IC rating tillader boliger skal installeres i isolerede lofter og kviste uden at skulle holde isoleringen tre inches fra huset. Luften stram-rated dåser vil ikke tillade konditioneret luft ind i ikke-aircondition loft eller kvist, samt forhindre ubetingede kvist og loft luft ind i konditioneret områder. Californiens titel 24 opkald til disse typer af huse, mens alle andre stater er bundet af nationale elektriske kode, NEC, standardkrav. Nogen forsænket kan kan bruges til fugtig/våd steder hvis du bruger en fugtig/våd placering trim noteret på huset sin installeret i.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com