Min afkalker der forårsager et fald i vandtryk

September 26

Vandblødgøringsapparater er designet til at fjerne hårde mineraler og kemikalier fra vandet, der kommer ind i dit hus. Disse enheder sidde i begyndelsen af VVS til dit hjem, så alt det vand, du bruger passerer gennem skyllemiddel før nå vandhaner. På grund af sin beliggenhed i VVS-systemet, kan en afkalker være årsag til nedsat vandtryk til hele dit hus. Der er en række skridt du kan tage for at diagnosticere og reparere disse problemer.

Teste forbindelsen

Alle Afkalkningsanlæg har en funktion kaldet en bypass. Denne ventil på toppen af skyllemiddel tillader vand hovedsagelig springe skyllemiddel og Fortsæt lige gennem VVS. For at se om skyllemiddel faktisk forårsager drop i vandtryk, angive ventilen til "bypass" indstilling og tænde for vandet på vandhanen i køkkenet. Hvis trykket er forbedret, er problemet sandsynligvis forekommer inden for skyllemiddel. Hvis ikke, pres problemet er et andet sted i systemet.

Inspektion af filteret

Hvis du har identificeret afkalker som problemet, kan det skyldes et snavset filter skærmen inde skyllemiddel. Fjern filter skærmen fra toppen af skyllemiddel for inspektion. Hvis skærmen har tegn på rust af vragrester, krat det med en nylon pensel under rindende koldt vand for at fjerne tilstoppe. Sætte filteret tilbage i skyllemiddel og tænde vandhanen i køkkenet. Hvis effektiviteten ikke forbedres, kan du erstatte filter skærmen med en ny enhed. Kontakt din skyllemiddel producenten for en reservedel.

Tilstoppede rør

Da vandet den træder afkalker stadig indeholder hårde mineraler, det er muligt, at de rør, der kommer ind i systemet har blive tilstoppet med mineralforekomster og blokerer vandtrykket. Inspicere forsyning rør betyder at slukke de vigtigste vand linje til huset og afbryde levering linje fra skyllemiddel. Bruge en lommelygte til at se nærmere på udbudssiden af røret og kigge efter oprustning rundt i kanten af røret. Nogle oprustning kan være skrabes ud med en pipe børste, men dybere problemer kan kræve en uddannet blikkenslager.

Justere vandtrykket

Hvis rørene er klar og filteret er ren, din skyllemiddel kan simpelthen brug for mere vandtryk kan fungere. Du kan øge mængden af vandtryk til hele huset ved at justere vand trykregulator, der sidder lige før afkalker. Løsn møtrik omkring toppen af regulator og sæt en skruetrækker i justering slot rager over den låsemøtrikken. Drej skruetrækkeren med uret for at øge vandtryk. De fleste boliger ligger på omkring 60 psi af vandtryk, men du kan sikkert øge dial til op til 80 psi. Psi-indstillinger angives på toppen regulator ventil.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com