Hvordan at skære en V-kant omkring blomsterbede

December 5

Hvordan at skære en V-kant omkring blomsterbede

Kant omkring blomsterbede skaber et ryddeligt udseende og holder græs i dets sted og ud af sengene. Kantning materialer vrimler og kan omfatte rock, mursten, træ eller metal. At vælge en er et spørgsmål om personlig præference. Victorianske kant eller v-cut kant, blev almindeligt anvendt i den victorianske æra for at definere blomsterbede, og er stadig relevante i dag. En v-cut kant koster ikke noget og er let ændret, hvis du ønsker at forstørre blomsterbedet. Det forenkler klipningen fordi der er ingen hindring at slås med, og det skaber en pæn, naturlige look.

Instruktioner

•Lay en haven slange på jorden for at afgrænse grænsen til blomsterhaven. Flytte haveslangen, indtil du er tilfreds med sin holdning. Gnidningsløst flydende linjer ser mere naturlige end flere skarpe kurver eller barske lige linjer.

•Sprinkle pulveriseret kridt på jorden ved siden af haveslange til at oprette en skabelon. Fjerne haveslange. Den pulveriserede kridt skitse forbliver.

•Kontrollér 4 til 6 tommer dyb skærer lodret ned i jorden med spade, efter kridtstreg. Stå i blomsterbed, står over for de lodrette snit, og gøre en anden skåret i jorden i en 45 graders vinkel mod den første skæring til at danne en V-form.

•Lift sod i 6-tommer bidder. Banke bidder mod din spade til at frigive jord tilbage i blomsterbedet. Kompost sod stykker eller kassere dem.

•Rake i jorden, så at det blidt skråner ned mod renden, snarere end at gøre en brat vinkel. Renden fungerer så effektivt som andre kantning materialer til at holde ud ukrudt og græs, men det kræver vedligeholdelse. Re grave grøft årligt for at holde det ser pæn og ryddelig.

Tips & advarsler

  • En halvmåne eller flad spade forenkler job, selv om en almindelig spade virker også.
  • Victorianske kanterne er sikrere end mange andre kantning typer. Metal kanter kan skære nøgne fødder, mens du kan rejse over mursten og sten kantning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com