Stedsegrønne træer til Screening

September 26

Når man overvejer den året rundt landskab, er evergreen plantemateriale nøglen. Når screening for beskyttelse af personlige oplysninger, ønsker du planter, der holder deres løv. Opsøge planter, der er sorgløs og godt tilpasset til dit område. De skal kunne modstå nogle forsømmelse, elementerne og tørke tolerant. Når disse planter har tilpasset, bør de få en årlig beskæring, men lidt andet.

Store skærme eller læhegn

Store stedsegrønne træer bruges til at screene større egenskaber. De bruges også langs indkørsler, og veje. De giver en fremragende barriere for vinden, støj og støv. Overveje modne højden og bredden af de træer, du vælger, da dette vil hjælpe med at bestemme hvor meget plads skal være mellem hvert træ når plantning. Du opretter en levende væg. Træerne kan linet op formelt eller forskudt til at se mere naturligt. En god formel træ er italienske Cypress (Cuppressus sempervirens). Det vil nå 20 til 30 fod høj og 5 fod bred. Italienske Cypress er hårdfør til US Department of Agriculture zone 7. En mindre, søjleformede vifte af Port Orford cedar, Chamaecyparis lawsiana 'Elwoodii' vil nå 15 fod i højden og 5 fod bred. Det har flagrende blå blade og er hårdfør til zone 6. For store screening træer, opsøge smalle versioner af dine yndlings nåletræer.

Stedsegrønne træer for Privacy Screening

Levende skærme er lavet for privathed omkring boliger. De skal være høje, smalle og håndterbare. Opsøge stedsegrønne træer, der gennemsnitlig 3 fod bred. Søjleformede nåletræer fungerer godt for dette program. Amerikanske arborvitae (Thuja occidentalis) er populær, fordi den er smal og tætte. De er ekstra koldt hardy US Department of Agriculture zone 4. Der er andre sorter af arborvitae ud over den fælles «smaragd grøn.» 'Woodwardii' har gule tips, og 'Degroots spir' giver stoflige løv og udvikler purpurfarvning i vinter. En skulpturel nåletræ er Hinoki cypres (Chamaecyparis obtusa ' Gracilis).» Det vil nå 15 fod høj og op til 4 fod bred. Løvet er arrangeret i en løs uregelmæssigt mønster og kan nemt holdes på 3 fod i bredden. Hinoki cypress er hårdføre USDA zone 5.

Bredbladet stedsegrøn Screening

Lav forgrening mindre stedsegrønne træer kan bruges som skærme. F.eks (F.eks fraseri) holdes ofte klippede som en hæk, men faktisk et lille træ. Det er langt mere attraktive uncut som en høj skærm plante. Det vil udvikle klynger af hvide blomster, og de nye røde vækst i foråret bliver tydeligere. F.eks træer kan være plantet tæt sammen til en hemmelig raster eller blandet med andre bredbladet evergreens til at skabe et naturligt udseende. En anden nyttig raster plante er Portugal laurel (laurbær). Det har længe, tynde ovale blade og udvikler duftende blomster. Det er en meget underudnyttet plante. Begge af disse træer er støv, vind og tørke tolerant. De er hurtigt voksende og hårdføre USDA zone 4.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com