DIY: Lakering bordplader

September 26

Køkkenbordet udskiftning er meget kostbare. Heldigvis kan du omlakering dine bordplader med relevante produkter og udstyr. Vær opmærksom på processen og mulige faldgruber før du tackle dette job selv.

Udstyr og sikkerhed

Til omlakering dine bordplader, glat og jævnt, leje en høj lydstyrke, lavtryk sprøjtepistol. Bære en respirator maske for at beskytte dig selv mod de farlige kemiske dampe (en støvmaske ikke er godt nok).

Forberedelse

Forberedelse er meget vigtigt for den samlede succes af dit projekt. Rydde køkkenbordet med rengøringsmiddel og tørre det med denatureret alkohol til at fjerne eventuelle olier, der kan holde den nye finish fra vedhængende. Reparere eventuelle chips i overfladen med en to-delt træ fyldstof som Minwax høj ydeevne træ fyldstof. Sand hele overfladen med 120-sandkorn sandpapir. Du kan bruge en palme sander til at gøre dette, men bruger ikke en anden type af sander, fordi det kan skabe en ujævn overflade. Efter slibning, tape off ethvert område, du ikke ønsker at male.

Prep overfladen

Når din overfladen er helt ren og slebet, anvende en kemisk lim. ved at tørre den på med ostelærred eller sprøjte det på med en sprayflaske. Afhængigt af hvilken maling du bruger, skal du sandsynligvis anvende en primer. Hvis du ønsker en anden farve end off-white, vælge en primer, der er tonet for at matche malingen.

Mal overfladen

Du skal sandsynligvis bruge to frakker af primer efterfulgt af tre frakker af maling. Vente 30 minutter mellem frakker. Når du er færdig, Tillad 48 timer for din nye finish til at helbrede før du bruger din refinished køkkenbordet.

Den anbefalede maling for lakering en bordplade er en EP-akryl med en satin finish. Dette giver en stærk og holdbar acryl polymer belægning. Før du maler, forberede din primer eller maling efter retninger. Det er altid bedst at teste din spray pistol på en skrot af træ. Spray din maling i en selv, frem-og-tilbage bevægelse at sikre selv frakker. Slip udløseren, hver gang du nå en kant, eller du kan sprøjte for meget maling, får det til at køre.

Beskytte Refinished overfladen

For at undgå at beskadige din nye finish, Brug altid skærebræt. Brug aldrig hårde eller slibende rengøringsmidler. Undgå at placere noget varmt på din bordplade. Med lidt omhu, skal køkkenbordet refinished vare i mange år fremover.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com