Sådan Care for Moss roser om vinteren

September 26

Moss rose er en gammeldags haven blomst, der normalt er vokset som en årlig. Lavtvoksende plante vil blomstre fra juni frem til den første frost med røde, pink, orange, hvid og gul rose-lignende blomster. Blade og stængler er semi-saftige. Dens videnskabelige navn er Portulaca grandiflora og blomsterne har en interessant vane ikke åbne på overskyet eller regnfulde dage. Moss rose er hjemmehørende i Brasilien, Uruguay og Argentina og har brug for varmt, tørt vejr. Det vil overleve i USDA plante zoner 5 til 11 og bør kun plantes udendørs efter alle faren for frost er overstået.

Instruktioner

•Dig op moss rose planter. Være meget omhyggelig med ikke at bryde ud stængler, der er skrøbelige. Knivspids off døde blomster. Knivspids tilbage nogle af stilke at tvinge anlægget til at skubbe nye blade på disse punkter.

•Mix halv pottemuld og halv sand og fylde gryder to tredjedele fuld med blandingen. Placer moss rose planter i jorden og fylde den resterende del af puljen med jord/sand-blandingen. Bringe Potter indendørs og sæt dem på en solrig, varm sted.

•Kapacitet indtil drænhuller i bunden af potten lække fugt. Lad ikke puljen sidde i en underkop af vand. Holde rødder tør og vand kun hver anden uge eller når jorden er tør at røre ved en dybde af 2 inches. Der er ingen grund til at befrugte, da vinteren ikke er en vækstperiode for planter.

•Fertilize med en kaktus/saftige gødning i foråret. Brug det på halv fortynding, ifølge pakke retninger. Når alle faren for frost er gået, plante moss steg tilbage udenfor på en solrig, halvtør placering.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com