Hvad er den bedste måde at rense kat tisse fra mit tæppe?

September 26

Hvad er den bedste måde at rense kat tisse fra mit tæppe?

Kat urin har en høj ammoniak indhold, der efterlader en stærk lugt og kan forårsage misfarvning på dit tæppe. Den bedste måde at fjerne kat urin pletter og lugt fra dit tæppe er at rense det hurtigt og grundigt. Selv hvis du ikke kan komme til kat urin pletten lige væk, bør en grundig rengøring ophæve bejdse og odor. Bruge produkter fra hjemmet til at gøre din egen kat urin pletter og lugt retsmidler. Når bejdse og odor er væk, vil katte ikke tiltrækkes tilbage til det samme sted på dit tæppe til at tisse igen.

Instruktioner

•Opret en tyk trækpapir med papirhåndklæder og aviser til vægen op kat urin væske. Lægge papirhåndklæder på tæpper første. Følg med et tykt lag af avisen. Iført hårdføre sko, stå på trækpapir til vægen op kat urin fugt, nødvendigt ændre din trækpapir materialer, som, indtil du har onde op så meget urin som muligt.

•Saturate tæppet hvor kat urin findes med almindelig, køligt vand. Sted rene klude oven på pletten og suge vandet op. Fortsat at lægge pres på de rene klude, indtil der ikke er nogen mere overførsel af vand til klud.

•Opret en spray af 1 del hvid eddike til 2 dele varmt vand i en sprayflaske. Spray kat urin pletten, stærkt, med eddike spray. Tillad eddike spray til at sidde på urin pletten indtil tør.

•Vacuum dit tæppe i stedet for kat urin pletten for at fjerne din eddike.

•Pour 2 kopper 3 procent hydrogenperoxid, 2 tbsp. bagepulver og et par sprøjter af flydende håndsæbe i en sprayflaske. Luk sprayflaske og rystes kraftigt for at blande. Anvende denne løsning til lyse tæpper og gnid med en ren klud til at rengøre pletten og neutralisere lugt-forårsager bakterier.

•Sprinkle en generøs mængde af pet lugt neutralizer på stedet af kat urin pletter på dit tæppe. Brug nok helt dække de farvede område. Tillad neutralizer at sidde på dit tæppe i et par timer eller natten over, afhænger af sværhedsgraden af pletten.

•Tag neutralizer med din husstand vakuum. Fnug dit tæppe fibre med fingrene og tillade eventuel tilbageværende fugt fra renseprocessen til luft tørre.

Tips & advarsler

  • Placer papirhåndklæder og aviser snavset fra rengøring urin i kattens affald boks til at vise din kat affald boks er stedet at tisse. Ros og pet din kat, når den bruger sine kattebakken.
  • Bringe din kat til dyrlæge, hvis katten er pludselig begyndt at tisse i steder, andre så i kattebakken. En lejlighedsvis ulykke er normale, men gentagne ulykker kan indikere et sundhedsproblem.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com