Sådan Beskær et mastiks træ

September 26

Mastic træ eller Pistacia lentiscus er et lille stedsegrønt træ tilpasset tørre områder. En mastiks træ kan vokse 25 fod høje, er tørke tolerant og kan trives i dårlig jord. Mastic træet, et medlem af familien pistacie er dyrket i Middelhavsområdet. Sin klæbende mastiks sap bruges i fødevarer og kosmetik. Det er vokset i USA sydvest som en prydplante landskab træ. Beskæring hjælper træet vokser til en attraktiv figur.

Instruktioner

•Prune døde grene og crisscrossing grene. Beskære den svagere passage grene. Beskære nederste grene til at danne plante ind i et træ i stedet for en busk. Beskære overskydende grene som nødvendig for at sikre lys og luft til at nå de indvendige blade. Beskære grene i vintermånederne, når træet er hvilende.

•Prune nogen skyder kommer fra den base, som du ikke ønsker at se modne i en trunk eller en filial. Mastic træer er typisk beskåret i træer med en eller to kufferter. Beskære tæt på gren eller bagagerum. Lad ikke stubbe.

•Prune de yderste grene til at forme træet. Forme beskæring i det tidlige forår lige i starten af vækstsæsonen. Trim off terminal knopper på grenene til at tilskynde side forgrening til en fyldigere udseende. Stræbe efter et afrundet eller åben vase form.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com