Typer af majs & sojabønner gødning

September 27

Typer af majs & sojabønner gødning

Majs og sojabønner er to af de fire vigtigste afgrøder, der dyrkes i de Forenede Stater, to andre er hvede og bomuld. Kommercielle landbrugs landmænd begyndte afhængige kunstgødning i 1950 ' erne, fastslår US Environmental Protection Agency, at fremskynde væksten og øge planteavl. Gødning giver næringsstoffer til jorden og tillade majs og sojabønner afgrøder til at producere mere og bedre kvalitet udbytter.

Kvælstof

Afgrøder må kvælstof til at vokse. Endnu på grund af en kombination af denitrifikation, en ubalance af kvælstof og ilt til at støtte jord bakterier behov for afgrøden vækst, udvaskning og overfladen fordampning når gødningen anvendes på afgrøden, men ikke er i stand til at nå jorden, bliver jorden mangelfuld for kvælstof, som mindsker høstudbyttet. Landmændene slå i stigende grad til kvælstofgødning til at genopbygge jorden for majs, men også for sojabønner, ifølge Ohio State University. Befæstede jorden med kvælstof genopretter jordbundens balance og øger beskære udbytter, især når gødning anvendes på optimale tidspunkter af vækstsæsonen. Mere udbredte kvælstof-baseret gødning for majs og sojabønner er vandfri ammoniak, ammoniak sulfat, urinstof, ammoniumnitrat og opløsninger indeholdende op til 32 procent kvælstof, hedder Ohio State University.

Fosfor

Fosfor (P) er en forret gødning anvendes til prime jord inden såning og at styrke jord indeholdende småplanter. Jord mister let sin naturlige P indhold på grund af afstrømning fra regn og kunstvanding, som kræver landbrugere til at genopbygge P niveau for at øge jordbundsforhold for plantevækst. P er et ekstremt vigtigt starter gødning for majs som det øger plante udvikling; men det er mindre væsentligt for sojabønner, Farm og Ranch guider. Anvende det til majs, ved hjælp af metoden banding, og bruge programmet broadcast for sojabønner til at generere større høstudbytte.

Kalium

Oxider af kalium er kaliumchlorid. Det, sammen med kvælstof og fosfor, der betragtes som de tre hovedtyper af kommercielle gødning anvendes af USA 's kommercielle landbrugs landmænd, hævder EPA. Globalt, er 14 procent af kalium bruges på afgrøder for majs og 8 procent for sojabønner og 46 procent af kalium gødning anvendes til majs i USA, ifølge sydøst Farm pressen. Kalium gødning indeholder kalium chloride, kalium sulfat og kaliumnitrat. Kalium er en relativt sikker gødning, der producerer lidt negative virkninger på miljøet, når de anvendes korrekt. Det bruges til at øge produktion af afgrøder af majs og sojabønner og fungerer som en jord primer før såning applikationer. Især hedder kalium er fundet til at fremme tidlig plantevækst, øge protein produktion, forbedre effektiviteten i vandforbruget, bygge kolde tolerance og forbedre sygdom og insektresistens af majs og sojabønner, sydøst Farm pressen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com