Kan jeg køre en slange ned mit Toilet?

September 27

Et toilet slange giver et middel til håndtering af toilet træsko, uden at involvere en blikkenslager og den udgift, der kommer sammen med en blikkenslager besøg. Slange vil hjælpe dig eliminere eller ekstrakt træsko, som sidde dybere i toilettet afløb linje, og som en stemplet eller andre unclogging metoder vil ikke påvirke.

Snegl

Et toilet slange, også kaldet et skab snegl, består af en lang, fleksibel linje, der er tykkere end linjerne bruges til andre afløb i dit hus. Sneglen har et håndtag, som ikke kun bruges til at indeholde snegl, men også at fodre den fleksible linje ned i toilettet afløb og spin den fleksible linje som du fodrer den i toilettet og trække det ud igen. For enden af sneglen er en metal proptrækker, som vil bore gennem træsko, samt trække objekter ud af toilet-linjen, hvis det kroge på objektet.

Styrte først

Før du bruger en slange i dit toilet afløb, bruge en stemplet. Nogle træsko vil komme ud let med stemplet, hvilket gør for en lettere unclogging. Brug en tragt cup stemplet snarere end en med en regelmæssig gummi cup. Tragt cup stemplerne har en afrundet stykke på bunden af koppen, hjælpe stemplet passer i den toilet afløb bedre og anvende mere pres på afløbet linjen. Hvis efter pumpning i stemplet håndtaget en halv snes gange på toilettet ikke skylle bedre, skal du bruge slangen til at klare tilstoppe ud af den toilet afløb.

Snaking

Når du først sætte slangen i toilettet, skal du være omhyggelig med at holde krogen på enden af slangen ud af kontakt med på toilettet porcelæn, som det vil ridse nemt. Som du fodrer den fleksible slange ind den toilet afløb, dreje håndtaget med uret. Du vil fodre slangen op og gennem de buede fælde lige under skålen, og derefter holde fodre slangen ned i afløbet, indtil du kommer til slutningen af slangen. Som du trækker slange ud af toilettet, dreje håndtaget mod uret.

Advarsler

Ud over potentialet for ridser på indersiden af toilet skål med proptrækker på enden af sneglen, kan du løbe ind i andre faldgruber. Når du fodrer snegl gennem fælden og andre stramme pletter i den toilet afløb, tage din tid og ikke tvinger sneglen for hårdt. Toilettet er lavet af porcelæn, som vil knæk nemt, hvis du bruger for meget kraft. Hvis du knæk toilettet skal du ikke længere unclog det, da du vil erstatte hele toilettet. Vær forsigtig, når tilbagetrækningskraften snegl fra afløbet og tage din tid, eller du kan beskadige toilettet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com