Hvordan skal jeg afhænde 14 ounce propan cylindre?

September 27

Hvordan skal jeg afhænde 14 ounce propan cylindre?

Hvis du tænker, det vil være lettere at disponere over en 14-ounce propan cylinder, fordi det er lille, så tager du fejl. Skrald virksomheder nægter ofte at slæbe væk flaskerne fordi tryk gassen kunne eksplodere. Når du har tømt dine 14 ounce propan cylinder, har du et par deponeringsmuligheder. Bortskaffelse af tanken i din papirkurven bin kan være imod loven, afhængigt af hvor du kan lide, så tage sig for at bortskaffe cylinderen korrekt.

Instruktioner

•Kontrollér med din by at se om de tilbyder propan bortskaffelse som en del af en genanvendelse eller farligt affald collection program. Finde ud af, hvornår og hvor hen til afhænde propan cylindre, derefter køre dem til den rigtige drop-off placering.

•Opkald propan gas virksomheder i dit område og spørge, om de accepterer gamle tanke til rådighed. Aflevere propan cylinder på en virksomhed nær dig, der tilbyder denne service.

•Kontrollér med din lille propan cylinder fabrikant at se om de tilbyder en propan bortskaffelse program. Find ud af hvordan du vende tanken at producenten så gøre det. NYC.gov rådgiver kontrol med andre propan producenter, hvis jeres ikke tilbyder en bortskaffelse program.

•Opkald skrot metal forhandlere i nærheden af dig til at se, hvis de vil tage tanken, hvis du ikke kan finde en anden måde at disponere over den. Du kunne tjene en lille fornemmelse for at gå denne rute.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com