Produkter til køb for våde kældre

September 27

Produkter til køb for våde kældre

Vand i kælderen kan komme fra en række kilder, herunder smeltende sne, regn og endda stigende grundvand. Uanset oprindelse, kan skaden være stor. En våd kælder er ofte grobund for skimmelsvamp, kan det være ødelæggende for dine møbler, og i sidste ende medføre en finansielle trængsler med oprydningsprocessen. Men før du ringer i en professionel, der er få produkter at købe til våde kældre. Disse gør det selv-valg kan spare dig hundredvis eller måske tusindvis af dollars.

Border Patrol kælderen imprægnering System

Sommetider bliver kældre våde på grund af vand bygge omkring fundamentet. Dette skaber hydrostatisk tryk, som skubber vandet i sømmen hvor gulv og væg mødes, eller gennem revner i betonblok vægge. Border Patrol Baseboard indsamler dette vand og afløb det ind i din sump pumpe. Dette fritager det hydrostatiske tryk og tørrer op din kælder.

Sani-Tred

Hvis du opdager, at vand og fugt kommer gennem dine kældervægge, kan Sani-Tred være en god løsning for dig. Sani-Tred er en multi-trins belægning system, som du anvender på dine kældervægge. Det sæler derefter permanent kælderen, selv dem med eksisterende vandproblemer.

RadonSeal

RadonSeal er en indre konkret sealer, som anvendes til beton væggene i din kælder. Det trænger op til 4 inches inde i væggene, kemisk reagerer i beton, og obligationer og forsegler det mod fugt. Ikke kun gør det stop vand nedsivning, det forhindrer også mod vanddamp, som er en af årsagerne til fugtighed.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com