Hvordan til niveau ud af jorden til terrassen asfaltudlæggere

September 28

Hvordan til niveau ud af jorden til terrassen asfaltudlæggere

Gode brolægning er ligesom god kage frosting: ingen lægger mærke til alt det arbejde, det tog for at skabe denne smukke glatte overflade. Chancerne er derfor, at besøgende kan rose farve, design og kreativitet af projektet brolægning uden endnu en gang komplimentere dig på hvordan herligt niveau det er. Niveau brolægning er en udfordring. Anvende tålmodighed, arbejde skridt for skridt og lad din seernes stilhed signal fine veludført arbejde.

Instruktioner

•Lay reb eller haveslange til at markere den udvendige kant og form af dit projekt. Antag, at det er et rektangel 10 fødder af 12 fod.

•Pound indsatserne i jorden på hjørner af rektanglet. Vinden snor rundt om indsatserne på jordoverfladen og binde stramt. Fjern reb eller haven slange.

•Skub carpenter's niveau langs snor hele vejen rundt om rektanglet. Asfaltudlæggere til afløb, skal jorden være plan, men med en hældning på 1 tommer til hver 4 fod lang, til at lette dræning. Brug din målebånd til at justere streng efter behov for at vise en skråning af 3 inches over en længde af 12 fod. Kontroller, at hældningen af strengen er selv med din Tømrer niveau. På en boble-niveau bliver boblen lidt off-center på skråningen. Markere niveau maskemåleren med tape eller en markør på punkt off-center, så du kan tjekke for en konsekvent hældning på tværs af området. Du måler for en plan skråning, ikke bare en flad overflade.

•Calculate dybde i din brolægning projekt ved at tilføje base dræning grus (4 inches), base sand (3 inches) og dybde af asfaltudlæggere (6 inches), ialt 13 inches. Du vil bevare denne dybde hele vejen langs dine skrå seng, således at asfaltudlæggere på toppen lige over jorden, ligesom fliser i bunden. Seere og dem, der går på pavers, synes overfladen både jævn og flad.

•Tilføj samlede til yderkanten af projektet for at bestemme området fuld dybde du vil grave. Din 10 af 12 rektangel nu måler 11 fod 1 tomme (10 fod plus 13 inches) ved 13 fod 1 tomme (12 fod plus 13 inches). Afmærke den udvidede plot med din skovl. Grave jord til den nødvendige dybde. Rake glat og pakke ned med din plade komprimator. Roll eller dias stang, rør eller tømmer over jorden for at kontrollere selv pakning.

•Measure afstanden mellem den komprimerede jord og strengen. Når jorden er selv, tilføje grus, glat og kompakt. Check med stangen, røret eller tømmer, som ovenfor.

•Spread sand over fladede grus. Rake glat og kontrollere jævnhed med stangen, røret eller tømmer. Alternativt, lå flere længder af 1-tomme rør på grus og hæld sand i en dybde af en tomme. Glat med et andet rør, stang eller et stykke tømmer, løft røret længder omhyggeligt og flytte til en anden del af sandet, Gentag hælde og udjævning. Genganger igen for hver tomme af sand behov.

•Indstil asfaltudlæggere forsigtigt på sandet. Tryk nedad med plade komprimator. Tryk kanten begrænsninger i sand direkte omkring pavers.

•Scatter ekstra sand over fliser og feje det hele blokke indtil deres sømme fyld med sand. Du vil sandsynligvis gentage dette trin flere gange i sæsonen gårdhave. Anvend sand sealer at holde sand på plads, hvis det ønskes.

Tips & advarsler

  • Landskab stof kan bremse væksten af ukrudt under asfaltudlæggere, selv om du skal være sikker på at bruge vand-gennemtrængelige stof i stedet for ark plast, som kan fastholde vand og forårsage oversvømmelser.
  • Jordfugtighed og lokale sand kvalitet kan afgøre, hvorfor nogle fagfolk rådgive komprimering sand mens andre fraråde den. Check med lokale asfaltudlæggere til at bestemme den mest effektive praksis i dit område.
  • Dimensioner i dette projekt er blot et eksempel. Asfaltudlæggere du vælger kan kræve dybere lag af base grus og sand. Hvis ja, rådgive fagfolk komprimering i lag på 4 inches eller mindre på et tidspunkt. Seks inches af grus, for eksempel, ville mest effektivt komprimeret i to partier af 3 inches.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com