Sådan fjerner Automotive olie fra parkeringspladsen asfalt

December 9

Olie pletter uundgåeligt resultat på overflader som asfalt parkeringspladser. Sandsynligvis synderen for disse typer af pletter er en forkert vedligeholdt køretøj, der lækker olie. Disse grimme pletter vise sig som mørke skjolder, der ofte synes at være våd. Når en olie plet har dannet, kan det synes umuligt at fjerne den. Men med de rigtige værktøjer og nogle perserverance, det er muligt at fjerne oliepletter fra asfalt.

Instruktioner

Sådan fjerner Automotive olie fra en asfalt parkeringsplads

•Distribute en absorberende sammensatte, såsom kattegrus, at fjerne enhver suface olie på asfalten. Dække det hele farvede område, og skubbe kattegrus frem og tilbage over pletten med en stiv-strittede push kost til at hjælpe med absorption. Når du opdager, at kuldet har optaget det meste af olien, kan du stoppe.Feje op den brugt strøelse i en støvet pan, og bortskaffe det.

•Rengør asfalt med en renere formuleret specielt til sådanne applikationer såsom Quikrete beton og asfalt renere. For lys pletter, bland 6 dele vand med 1 del renere i en ren spand. For mellemstore pletter, mix 4 dele vand med 1 del renere og for tunge pletter, Bland 1 del vand til 1 del asfalt renere.

•Pour asfalten renere på de farvede områder af asfalt, og krat olie plet med en stiv-strittede kost. Tillad renere at sidde for den tid anbefalet produkt instrukser.

•Wash cleaner væk med vand fra et højt tryk dyse knyttet til en haveslange.

•Gentag trin 2 til 4 for tunge pletter.

Tips & advarsler

  • Du kan muligvis ikke kunne fjerne tung oliepletter. Hvis ikke, du kan vælge for at have asfalt re toppet og forseglet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com