Hvordan man dyrker en ananas fra en ananas krone

September 28

Har du nogensinde spekulerer på, hvordan man dyrker en ananas? Nå, denne artikel tager mysteriet ud af det og du vil indse det er virkelig nemt. Om du dyrker det i gården eller i en container, er voksende ananas temmelig let. Dette er også et stort projekt at få børnene involveret med. Intet er sødere end en frisk ananas plukkes lige fra din værftet!

Instruktioner

•Først du vil ønsker at få din ananas krone. Dette er en nem proces. At ananas har du lige købt fra butikken er perfekt. Skær toppen af det ud og sørg for at forlade omkring 2" af frugten knyttet.

Du kan også spørge din lokale producere afdeling på købmand gemme nogle toppe for dig. Tro det eller ej, det er gratis og du vil ende op med flere toppe end du ved, hvad de skal gøre med. Bilka vil jo kun smide dem væk.

•Når du har fået din kroner, lad dem tørre i 2-3 dage før plantning. Har du væsner, der besøger dit hjem om natten, kan du ikke ønsker at forlade kroner uden for. Hvis du gør, ikke blive overrasket, hvis de er væk, når du kontrollere dem i morgen.

•Hvis du vælger at plante din krone i gården, Sørg for at du vælge ud et sted, der ikke er tæt på huset eller et træ. Planten vil producere 12" blade med pigge, så du ikke behøver et andet objekt blander sig med planter vækst. Kontroller, at du vælger et solrigt sted at plante din krone i der dræner godt. Gøre en et lille hul stort nok til at dække kronen i jorden. Placer kronen i jorden og klappe jorden fast omkring det. Muld er ikke nødvendigt at tilføje men lidt ikke vil såre.

Hvis plantning mere end én krone, Sørg for at holde en afstand på 1-3 fod mellem dem. Dette vil give mulighed for hver krone at have nok plads til at vokse ordentligt. Den mere plads mellem planter, jo større planten og jo større ananas.

•Hvis du vælger at plante din krone i en container, Sørg for at vælge en, der er cirka 3 gallon i størrelse og afløb. Denne størrelse bør være stor nok til at tillade ananas at vokse til den maksimale størrelse. Fyld beholderen med pottemuld mix og placere kronen fast i jorden, der dækker det.

•Kapacitet den nyplantede krone godt. Ananas ikke ligesom at have våde fødder, så sørg for at det ikke bor i klamme betingelser. Hvis dit anlæg er modtager for meget vand vil spidserne af bladene begynder at blive brune. I alvorligste tilfælde vil planten udvikle visnesyge og langsomt rådne og dø. Din ananas bør kun behøver vand ca en gang om ugen.

•Den tilsætning af gødning er ikke nødvendig i forbindelse med plantning. Under den voksende periode kan du føje en generel gødning eller vand opløselige en periodisk. Ananas virkelig kræver meget lidt pleje.

• Din plante skal ca 14-18 måneder til at nå modenhed. Efter dette tidspunkt kan du tvinge den til at blomstre ved at droppe en lille mængde af calciumcarbid ind i midten af anlægget. Vand anlægget let. Bloom vil spire fra midten af kronen. Dette er en frugt, en baby ananas. Dette er, hvad du har blevet venter nemlig.

•Dit ananas vil være klar til pluk i et par måneder. Når 2/3 af den udvendige shell har slået fra grøn til gul, kan du vælge din ananas. Opbevares ved stuetemperatur indtil hele frugten bliver gul. Ved at placere den i køleskabet vil du standse modningsprocessen. Denne proces bør tage blot et par dage. Nu kan du sidde ned og nyde din saftig ananas, at du har dyrket dig selv.

Tips & advarsler

  • Ananas juice gør en stor marinade eller tenderizer for kød.
  • Ananas er en god kilde af Vit. C, Vit. B og mangan.
  • Hvis du bor i et koldt klima, vokser ananas i en container anbefales. Denne måde vil du være i stand til at styre klimaforholdene og bringe pot inde når om slår koldt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com