Pottemuld for japansk ahorn

September 28

Pottemuld for japansk ahorn

Japanske maples er ofte plantet som knudepunkter i hjemmet haven. De pulserende farver disse maples give er ikke deres eneste attraktioner--bladene sig kan være ganske regal, især dem på de sarte kniplinger-blad kultivarer. Selv om der er mindre stridspunkt mellem producenterne med hensyn til den "rigtige" pottemuld, er den vigtigste ting at vide disse træer har brug for fremragende dræning.

Dræning er nøglen

Stort set alle avlere er enige om at når plantning japanske maples, dræning er den vigtigste faktor at huske på. Træerne kan ikke lide tung lerjord, og heller ikke behøver de ændringsforslag, der vil fastholde vand. Derfor, ifølge Chicago-området børnehave Davidsan japanske Maples, bruge en taske (eller hvor mange nødvendige) af kvalitet pottemuld findes på din lokale planteskole. Undgå jord med perlite eller jord med vand-fastholde gel eller perler. Jord med langsom frigivelse gødning er acceptabel.

På at blande din egen

Hvis du foretrækker at blande din egen jord, i stedet for at købe kommercielle typer, få en tarp eller ark og lægge den på jorden for at blande. Komponenter til mix varierer, men du kan bruge flere forskellige bark størrelser og typer, sammen med Tyrkiet grus. Omkring 30 til 50 procent af blandingen er ideelt en standard pottemuld. Undgå at tilføje sphagnum, og nogen af de vand opbevaring elementer er nævnt i afsnit 1. Bland det hele sammen og plante i rede huller.

Gryder vs Ground

Plantning direkte i jorden er ofte den mest bedste valg for de fleste planter, men mange gør godt i potter. Japanske maples gøre smukke bonsai planter, og vil arbejde i Potter, forudsat at der er god dræning og passende tendens. Mange avlere foreslår at bruge en pot kun dobbelt størrelse af plantens rodklump, så transplantation til en større potte, når det udfyldes. Undgå at tilføje sten eller keramik bidder til bunden af gryder, for, som de kan forstyrre dræning, snarere end at støtte den.

Andre noter

Plante din japansk ahorn i et solrigt til delvis skraverede område af din have. Bud nye blade kan helt svide på unge træer, hvis de er plantet i direkte sol, så prøv at give et sted, hvor skyggen vil flytte over dem på et tidspunkt i løbet af dagen. Vand det i godt så lad det være. Holde øje med dens vækst, især hvis du har unge, sarte træer. Være forsigtig og ikke over befrugte. Nyd efterårsfarver, når disse til stede og følge standard årlige pleje i de efterfølgende år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com