Canadisk ahorn træer & blade

September 28

Canadisk ahorn træer & blade

Sukker ahorn træer, også kaldet hard maples, findes på tværs af Canada. Canadierne holde træet i høj henvisning tydeligt vise træets blade på deres flag og erklærer sukker ahorn som deres nationale træ i 1965. Sukker ahorn har stor økonomisk betydning for landets sukker og træ industrier, der afhænger af dets afgrøder til fremstilling af produkter, der sælges på nationale og internationale markeder.

Træ beskrivelse

Sukker maples er store træer. De ofte varierer i højden fra omkring 70 fod til mere end 100 fødder og har en spredning 60 til 80 fod. Unge træer har grå kufferter, der skifter til brun, når træet modnes. Træerne har flere rød-brun, tynde grene, der understøtter mange blade placeret på modsatte sider.

Blade

Træet er meget særpræget blade. De fleste blade har fem lapper, men nogle har så få som fire eller tre. Bladene varierer i størrelse fra 3 til 5 inches, med cirka tre vener fra tre af de største fliger. Bladene er mørkegrønne på toppen og lys grøn på deres undersider. Hvert blad har glat, overfladiske huller mellem sin fliger, der er unikke for denne specifikke ahorn træ kultivar.

Beliggenhed

Du kan finde sukker ahorn træer i hele Canada. Men træet vokser for det meste i provinserne fra Nova Scotia vest til Ontario. Træet kan vokse i flere jordbundsforhold, men kræver gennemsnitlige temperaturer på ikke mindre end 0 grader Fahrenheit i vintermånederne. Selv om de er skygge tolerante, når en åbning vises i skoven baldakinen, er de i stand til at vokse i fuld eller delvis sollys.

Betydning

Træet er ekstremt vigtigt for Canadas økonomi for sin Ahornsukker og tømmer. Landmænd og træstammer ejere nyde godt af træets bountiful afgrøde af sap bruges til at producere Ahornsukker. Træ producenter værdi træets træ for sin hårdhed, tætte korn og tolerance over for chok. Træet bruges til at lave møbler og gulve. Canadierne også brænde træ for at producere varme til deres hjem. Træ brænder langsomt, men samtidig give betydelige mængder af varme. Dyreliv, såsom rådyr, kaniner, egern, pindsvin og moose afhænge af forskellige dele af træ til mad, som dens bær, bark, blade og knopper.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com