Hvornår skal trimme en Orange træ

September 29

Hvornår skal trimme en Orange træ

Korrekt beskæring en orange træ er afgørende for dets sundhed i en række forskellige måder. Desuden, det holder op træets udseende, hvilket er vigtigt for prydplante eller dværg appelsintræer, der er vises i en landskabsdesign snarere end dyrkes i en frugthave. Beskære appelsintræer en gang om året.

Tidlige forår

Appelsintræer nyder godt af beskæring tidligt i foråret før blade og knopper begyndt at dukke op. Dette giver mulighed for en gartner til at fjerne problemet grene uden at gøre alvorlig skade på den orange træ og får det til at forbruge energi på reparation sår snarere end foråret vækst. Fjern alle døde, syge eller knækkede grene fra orange træ til at holde det sundt og tilskynde træet til at sætte sund ny vækst i foråret.

Sommer og vedligeholdelse beskæring

Summer beskæring er nødvendig, hvis den orange træ er blevet ramt af frostskader; Frost-beskadiget træer bør ikke blive beskåret straks, så nogle grene kan gendanne. Vent, indtil begyndelsen af sommeren at fjerne grene dræbt i den sene vinter eller det tidlige forår. Udføre vedligeholdelse beskæring som nødvendigt i hele vækstsæsonen at hjælpe den orange træ tilbagesøge fysiske skader eller skader forårsaget af skadedyr og sygdomme, såsom filial dieback eller forkrøblede, svag vækst.

Beskæring værktøjer

Beskæring en orange træ kræver de rigtige værktøj. Et par af sakse er nødvendige for fjernelse af små grene og kviste, mens større redskaber som pole grensakse er nyttige for at nå højere grene. Bruge en beskæring så grene, der er mere end 1 tommer i diameter, Ifølge Purdue gartneri udvidelse hjemmeside. Holde beskæring værktøjer skarpe. Desinficere værktøj med træsprit, når beskæring for at kontrollere spredningen af sygdommen.

Fordele

Appelsintræer, der modtager årlig beskæring er mindre tilbøjelige til at have helbredsproblemer, som syge eller døde grene fjernes fra den voksende miljø og kan ikke bidrage til nedgangen i den orange træ eller dens høst. Derudover beskæring orange prydtræer eller dværg træerne hjælper med at holde dem attraktive og producere nye grene og blomster hver vækstsæson. Orange prydtræer kan beskæres i en række forskellige figurer bare ved hjælp af de rigtige værktøjer og timing.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com