Tegn af støvmider

September 29

Støvmider er små bugs, der lever af de døde hudceller udgydt af mennesker og dyr. De bor normalt i madrasser eller polstring, især hvor mennesker er til stede og miljøet er varmt og fugtigt. Husstøvmider kan være skadelige for mennesker, der tilfældigvis er allergisk over for deres afføring.

Høfeber

Husstøvmider kan forårsage høfeber, som er et begreb, der anvendes til at beskrive nysen og nasal overbelastning. Høfeber består også af kløende, rindende øjne og en løbende næse.

Hævede øjne

Hvis du vågner op til at se, at arealet du øjne er blå, kan det være et tegn på støvmider. Mørke områder under øjnene er kendt som allergisk shiners. Mider kan også forårsage øjne bliver oppustede og hævede.

Dermatitis

Støv mider forårsage betændelse i huden, også kaldet dermatitis. Huden kan blive rød, hævet eller kløende. Husstøvmider kan også forårsage hud til at flage ud eller forårsage små, røde knopper.

Bronkitis

En mere alvorlig tegn på husstøvmider er bronkitis, en luftvejsinfektion. Bronkierne bliver betændt og forårsager uger af hoste, der kan gøre det svært at trække vejret.

Børneeksem

Børneeksem er magen til dermatitis, der kan forårsage kløe, hævede hud. Børneeksem er en udslæt, der kan blive smittet med bakterier. Når det er inficeret, producerer det en fisse sekretion.

Astma

Astma er en anden alvorlig tegn på støvmider. Luftvejene bliver hævede og er i stand til at tage i luften som de burde. Hvis du har problemer med vejrtrækningen, bør du se en læge straks, da astma kan have fatale resultater.

Opvågnen

I løbet af natten, husstøvmider kan forårsage du vågner ofte. Hvis du ofte vågne op om natten, kan husstøvmider være grunden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com