Hjorte resistente klatring planter

September 30

Hjorte resistente klatring planter

Gartnere kan vokse en bekymre-fri have med et udvalg af hjorte-resistente klatring planter og vinstokke. Rådyr kan ikke lide den bitre smag, lugt og udseende af disse vinstokke. Da få planter er helt hjorte-bevis, bliver at vide, hvilke planter er mere hjorte-resistente bedre dine chancer for at holde rådyr ud af dit hjem haven.

Amerikanske bittersød (Celastrus scandens)

Amerikanske bittersød, også kendt som klatring bittersød og falske bittersøde, er en træagtig og shrubby bjergbestiger, der vil vokse hele træer og hegn. Det har glatte blade, der er cirka 2 til 4 inches lang og omkring halvt så bred. I juni planten blomstrer små, grønlig-hvide blomster i korte klynger. Frugt, der åbner i efteråret, er en runde, orange-gul kapsel med en scarlet farvet frø pod. Frøkapsler giver føde for fugle om vinteren. Frugten bør aldrig blive spist af mennesker, da det er ekstremt giftigt. Gartnere vil har brug for både en mandlig og kvindelig plante til at producere bær, og de skal plantes inden for 30 fødder af hinanden (én mand kan bestøve op til fem vinstokke). Vinstokkene som delvis til fuld sol (bedste frugt i fuld sol) og tør at fugtig jord.

Blåregn (Wisteria sinensis)

Blåregn er en energisk, slyngende vinstok, der vil vokse så stor som du vil gøre det muligt. Disse planter har evnen til at klatre højt, og to arter er hjemmehørende i det sydlige USA. Kinesisk Blåregn og japansk blåregn findes oftest i hjemmet haver. Kinesisk Blåregn er mere populære som det kan vokse til en højde på 25 fødder, og producerer mange violet-blå blomst klynger, der er op til 1 fod i længden og let duftende. En hvid blomstring form af den kinesisk blåregn er også tilgængelig, og disse er meget duftende. Japansk blåregn også vokser til højder af 25 fødder og har violet-blå duftende blomster. Blomster klynger kan blive op til 18 inches lang. Begge typer af wisterias blomstre starter i begyndelsen af maj. De klatring vinstokke foretrækker fuld sol og fugtig, veldrænet jord.

Gedeblad (Lonicera)

Honeysuckle vinstokke er meget nem at dyrke, og de har duftende blomster, der tiltrækker sommerfugle og kolibrier hele sommeren lang. Den mest almindelige brug for Gedeblad er som en vinstok for espalier, dorne, rammer og hegn. Vinstokkene vil blomstre kraftigt i foråret og resultere i frugt i efteråret. Frugten tiltrækker sangfugle. Planterne foretrækker fuld sol (vil tolerere delvis skygge) og moderat vanding for at holde jorden fugtig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com