Den bedste måde at øge Killifish i godt vand

September 30

Mange hjem nyde roen i et akvarium. Afhængigt af fisk du rejser, kan et akvarium kræver lidt vedligeholdelse. Men hvis du ønsker at hæve killifish, du har brug at lægge lidt mere arbejde i dit akvarium, især hvis du har godt vand. Killifish kommer fra nord- og Sydamerika og kræver brakvand. Brakvand er dybest set mellem ferskvand og saltvand vand om salt indhold. Da godt vand ikke er brakvand, skal du behandle dit vand for at sikre, at det opfylder behovene hos killifish.

Instruktioner

•Indstil af en tank af ikke mindre end 10 gallons. For en typisk tank giver 30 gallon et bedre miljø. Killifish spænder mellem 2 inches og 3 ½ inches som voksne. Som hovedregel bør du have en gallon vand pr tomme af voksne fisk. Så kan baseret på denne retningslinje, for hver 10 gallons af vand du hæve tre voksne killifish.

•Installer en standard undergravel luft-drevet filtreringssystem eller et filter, der hænger fra bagsiden af tanken. Installere en 2-tommer-tykke seng af akvariet substrat.

•Installer et varmeapparat og holde vandet mellem 70 og 75 grader. Dette er lidt mindre end hvad de fleste tropiske fisk foretrækker, men er i overensstemmelse med brakvand fisk krav.

•Installer plastik planter i stedet for levende planter. Killifish tendens til at spise plantevækst i en tank, og brakvand kan resultere i pool plantevækst. Du kan undgå besværet og sikre tanken ser rart i en længere periode ved at plante plast flora.

•Tilføj to tbsp. marine salt per gallon når du første gang opsætter tanken. Tillad 24 timer for at cykle før du placerer killifish i vandet. Efter den første installation, skal du tilføje en tbsp. per gallon under vandskift. Aldrig tilføje salt direkte efter killifish bebor tanken. Fyld en spand med udskiftning vand, tilføje salt, lad det blend og derefter tilføje vand til tanken.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com