Hvordan til at sy lutter gardin paneler

September 30

Hvordan til at sy lutter gardin paneler

Ren og skær gardin paneler gøre populære vindue behandlinger, fordi de filter, ikke blokere, lys. Denne type stof heller give ikke isolering, så stejle gardiner er typisk anvendes alene til dekoration snarere end funktion, eller er lagdelt med andre vindue behandlinger. Rene gardiner kræver minimal hardware--som en almindelig stang, spænding wire eller klip ringe-- og enkel konstruktionsteknikker fordi sømme og hems forbliver lidt synlige gennem stoffet. Fordelen ved dette er, at de er forholdsvis nemme at lave.

Instruktioner

•Measure bredde af dit vindue med et målebånd. Gange bredden med 3 for at tilføje fylde og derefter dividere med 2 for at få bredden af hver gardin-panel. Tilføj 2 inches bredde til side hems, at få den skåret bredde hvert panel.

•Measure længden af dit vindue fra toppen ned til det punkt, hvor du vil gardinerne til falder typisk i vindueskarmen eller lige over gulvet. Tilføj 2 inches længde for forneden. Hvis du vil montere din gardiner med klip ringe eller en spænding wire, tilføje 1 tommer for en top hem. Hvis du bruger en gardinstang, i stedet tilføje diameter stang plus ½ tomme. Dette bestemmer skæres længden af hvert panel.

•Klippe to stof paneler ved hjælp af dimensionerne, du har bestemt. Skære forsigtigt, og sørg for stoffet ikke glider rundt eller flytte. Hvis din stof er meget glat, lægge den ud på et håndklæde eller over silkepapir til at hjælpe med at holde det stadig.

•Klap den nederste kant af hvert panel 1 tomme til den forkerte side og tryk på det ved hjælp af din jern, så fold over en anden tomme og tryk igen. Fastgør denne hem. Tage ekstra pleje til at sikre, at sømmen er pæn og glat. Gennemsigtig kvaliteten af ren og skær stof afslører sømme og hems, så det er værd at tage den ekstra tid til at folde en søm, indtil det er perfekt.

•Test maskinens stitch spænding på en skrot stykke af ren og skær stof og justerer den om nødvendigt, så sy langs den øvre fold ved hjælp af lige Sting. Hvis du ikke er vant til syning lutter tekstiler, praksis med en skrot stykke stof før syning dine gardiner. Bruge ekstra fine tråd og den smalleste symaskine nål du har, såsom størrelse 8, 9 eller 11. Sy langsomt og konstant guide stof under nålen for at forhindre det fra at glide rundt.

•Klap og tryk på begge sider af hvert panel over til forkert side af ½ tomme derefter en anden ½ tomme. Fastgør disse side hems og sy langs folderne.

•Klap og tryk på den øverste kant af hvert panel over til den forkerte side af ½ tomme, så en anden ½ tomme til brug med klip ringe eller en spænding wire; eller ½ tomme så diameteren på din gardinstang. Sting langs folden.

Tips & advarsler

  • Hvis dit vindue er så bred, at du skal søm paneler af stof sammen for at gøre hver gardin-panel, bruge en overdækket søm som en fransk søm til en pæn færdigt look.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com