Sådan fornyer en Shellac Finish

October 1

Sådan fornyer en Shellac Finish

Shellac er fremstillet af harpiks-lignende udskillelsen af kvindelige lac bug. Træer som bugs gøre deres hjem er kæmmet og det indsamlede materiale pulveriseres og føjes til en alkohol base. Dette stof er brugt til formål lige fra belægning piller til at gøre shellak, en meget udbredt finish produkt anvendes på træ møbler. For at holde din træ finish, skinnende og lyse og også beskytte det mod ridser og vand skader, kan du med jævne mellemrum genanvende en ny frakke af shellac.

Instruktioner

•Rengør elementet at blive forfrisket ved afstøvning det med en mikrofiberklud. Hvis der er genstridige pletter på overfladen, fjernes ved slibning i en cirkulær bevægelse med en finkornet sandpapir. Tør støv genereret ved slibning.

•Pour nogle alkohol i en dyb tallerken og suge shellak pad i alkohol i ca 15 minutter. Tilsættes fire dråber af mineralsk olie til midten af puden.

•Squirt en tynd strøm af alkohol på det første område af træ, som du vil starte forfriskende. Brug kun nok alkohol til at dække et område inden for Arms rækkevidde. Du kan anvende mere alkohol til andre områder af træet som du går.

•Begin arbejder i midten af det første område. Gnid pad i en serie af cirkulære bevægelser og figur ottere, selv pressionsmiddel, mens du arbejder. Gøre dette indtil målstregen vises endda over hele overfladen af dette område.

•Tag en ny, ren pad og tilføje alkohol til overfladen af puden. Anvende lige nok alkohol at suge igennem puden. Begyndelse i midten en gang mere, starte forsigtigt gnide overfladen i en serie af cirkulære bevægelser og figur ottere. Hvis du har gnedet for voldsomt, sætte en dråbe af mineralsk olie på en separat klud og gnid det ind i stedet har du gnides for hårdt.

•Hold pad bevæger sig på alle gange og bruge blide tryk. Denne anden del af processen vil tage længere tid end de første par skridt, men du bør begynde at se glans af den træ igen, mens du arbejder. Holde op med at gnide når du har opnået det ønskede niveau af glans i det område, du arbejder på.

•Fortsæt forfriskende andre dele af træet som krævet, følge trinene beskrevet ovenfor.

Tips & advarsler

  • Bruge en spray på møbelpolish, sparsomt men regelmæssigt.
  • Før du laver nogen lakering, eksperimentere på et gammelt stykke træ først. Alternativt, du kan gøre en test kører på den faktiske brik du vil opdatere, ved at arbejde på en sektion, der er typisk skjult.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com