Hvordan man dyrker sort bambus planter

October 2

Hvordan man dyrker sort bambus planter

Sort bambus (Phyllostachys nigra) er en usædvanlig attraktiv bambus med stedsegrønne, tropiske løv på eksotiske, jet sort stængler. Bambus når 15 til 20 fod høje. Sort bambus er enkel at vokse og er godt i fuld sol eller halvskygge. Når der oprettet, sort bambus er lav vedligeholdelse og kræver vanding kun i de meget tørreste betingelser. De nye skud af sort bambus fremstå grønne og derefter de vende sort som de ældre, som tager seks måneder til et år. Sort bambus er fremragende til brug som en hemmelig raster eller en høj hæk eller som et dekorativ modellen plante i en japansk have. Det er hårdfør til US Department of Agriculture zone 6.

Instruktioner

•Vælg et passende sted for din sort bambus. Dit websted skal have god dræning og bør være i fuld sol eller halvskygge. Sort bambus er en hurtig voksende kanaltypen, så giv det masser af plads til at køre eller bruge bambus barriere til at holde det fra at sprede.

•Dig et hul to gange på størrelse med sort bambus rodklump. For en energisk, sund sort bambus, ændre din jord med organisk stof og blandes i en langsom frigivelse gødning. Begrave rodklump til hvor den gamle jord linje er. Efter du plante sort bambus, vand det grundigt.

•Tilføj et lag af muld 2 til 4 inches dyb at hjælpe conserve vand behov og også holde ukrudtet nede. Vand sort bambus hver anden dag i en uge før det er fastslået.

Tips & advarsler

  • TILFØJE MIG SOM VEN
  • Denne bambus er en runner så give det rigeligt plads eller købe nogle bambus barriere for at holde det indeholdt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com