Pleje af Boxwood planter

October 3

Boxwood planter er stedsegrønne buske eller små træer, der almindeligvis dyrkes som hække, grænser og privatliv skærme i mange forskellige landskaber på grund af deres high-density løv. De kræver kun minimal pleje for at trives, når fuldt etableret, og kan dyrkes i de fleste alle klimaer. Flere europæiske arter af Buksbom er endda frost tolerante. Boxwood producerer små, runde læderagtige blade og upåfaldende gul-grønne blomster, der ofte overses til fordel for plantens løv.

Miljø

Vælg en voksende miljø for boxwood planter med dappled eller delvis eftermiddag skygge. De vil tolerere fuld morgensolen, men eftermiddagssolen og fuld vintersolen kan brænde planterne og forårsage løv turn orange eller brun. For de bedste resultater, skal du vælge en placering med en østeuropæiske eller nordlige eksponering, som er beskyttet mod barske vind. Webstedet plantning bør også have rig, veldrænet jord, som boxwood planter ikke kan tåle lange perioder med stående vand. Plante Buksbom på den samme dybde, det var vokset i børnehaven til at sikre de lavvandede rødder modtage de næringsstoffer de har brug for.

Vanding

Vandplanter boxwood grundigt efter plantning og fortsætte vanding en gang hver 7 til 10 dage for at holde jorden konsekvent fugtig. I meget tørre klimaer eller under tørke-lignende øge betingelser, hyppigheden af vanding til to gange om ugen. Vand ikke på uger, der modtager mindst en tomme af naturlig nedbør, som over vanding kan føre til svampe problemer. Reducere vanding til én gang hver to uger efter midten af sommeren til at forberede boxwood planter for vinteren. Fortsætte vanding to gange pr. måned indtil den første frost om vinteren og derefter ophører. Genoptage vanding i foråret efter alle faren for frost er overstået.

Bioklip

Barkflis boxwood planter med tørv eller blad støber til hjælpe med at bevare fugt og moderat jordbundens temperatur. Anvend kun et let lag af muld, ikke mere end en tomme tyk, over rodzonen og tillader ikke materiale til at røre de vigtigste stilk. Overdreven bioklip kan tilskynde rødder vokser over jorden og under muld, som kan forårsage tørring eller kolde skader.

Gødskning

Feed boxwood planter falder en gang om året i det tidlige forår eller sent. Bruge en granuleret gødning med en NPK forholdet mellem 10-6-4 med en hastighed på 1 lb. pr. 100 kvadratfod for de bedste resultater. Sprede gødning rundt i bunden af anlægget Buksbom til linjen drop, og så vand i jorden. Fordi Buksbom har en lavvandet rodsystem, er overdreven befrugtning et fælles problem. Det kan forårsage gulfarvning eller brunfarvning af bladene og endda dræbe plantens rødder. Sørg for at befrugte kun, når der er tilstrækkelig jordfugtighed, eller når du kan vand jorden grundigt efter ansøgning.

Beskæring

Skære døde eller døende grene til enhver tid. Beskære ikke nye planter for hårdt, da dette kan forårsage unødvendig stress. Forynge ældre boxwood planter ved at skære dem ned til omkring tre fod i højden. De vil se nøgne for et par år, da de er langsomme avlere. De begynder dog at se sund og fuld i tre til fire år efter en svær beskæring. Tynde boxwood planter i alle aldre i slutningen af vinteren før nye vækst begynder. Udtynding vil forhindre svampeinfektioner og tillader luftcirkulation i midten af anlægget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com