Vandkøleren rengøring Tips

October 3

Vandkølere er en populær og nem måde at give drikkevand, især i kommunale indstillinger såsom kontorer. De giver ikke kun et sted for at få en drink, men også et "vandhul" for folk at indsamle og konversere. Men de er også meget populær i private hjem. Selv om rent vand løbe gennem køleren, kan bakterier og bakterier stadig vokser i varme, fugtige omgivelser. Denne bakterier kan få os til at bliver syg, så det er vigtigt, at du rengør din vandkøleren regelmæssigt.

Udstyr

Tilgang rengøring din vandkøleren, som du vil nærme sig at gøre en grundig rengøring af nogen andre apparat i dit hjem. Være rede til at bruge en god mængde af tid til at gøre det godt.

Udstyr og materialer, du bliver nødt til at erhverve før du forsøger at rengøre din vandkøleren er temmelig standard husholdningsartikler. De omfatter blegemiddel, en svamp eller skrubbe pensel, spande, vand, gummihandsker, opvaskemiddel og en gammel håndklæde eller fnugfri papirhåndklæder til at tørre køligere.

Forberedelse

Forberede en blegemiddelopløsning, der vil desinficere og hjælpe befri din vand køler af bakterier. Blande en meget fortyndet blegemiddel og vand løsning--om en spiseskefuld af blegemiddel til om en gallon af vand er mere end stærk nok. En mere koncentreret opløsning af blegemiddel vil ikke kun være ætsende og eventuelt ødelægge din vandkøleren, men det vil være meget vanskeligt at vaske ud.

Før du rengør din køler, sikre, at det er unplugged. Rengøring noget, der har el strømmer gennem det er en opskrift på katastrofe. Fjerne vandflaske og dræne alle væsker fra den køligere reservoirer før du begynder at rengøre.

Rengøring

Fyld den køligere indvendige reservoir med din blegemiddelopløsning og lad det sidde i to til tre minutter, som blegemiddel desinficerer det. Du kan derefter tage din svamp eller krat pensel og rengøre væk enhver udskud eller andre oprustning på væggene i reservoiret.

Andre ekstra dele til køleren bør også fjernes og rengøres med blegemiddelopløsning eller et andet mildt vaskemiddel. Når du er færdig med rengøring, Sørg for, du skylle køligere grundigt. Dette kunne betyde skylle det op til og ud over fire gange; indtil du får ikke længere blegemiddel smag i vandet. Når dette er gjort, blot tørre ned køligere, erstatte alle de dele og sæt det i igen. Vandkøleren er klar til brug igen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com