Hvordan man kan ansætte en rengøring Person eller husholdningsservice

October 3

Hvordan man kan ansætte en rengøring Person eller husholdningsservice

Har du nogensinde prøvet at hyre en rengøring person eller rengøringsservice, kun skal betale uhyrlige priser for meget lidt rengøring en gang om ugen? Her er hvordan man kan stoppe vanviddet.

Instruktioner

•Ved timen, eller af firkantede optagelser?

Rengøring mennesker og husholdningstjenester elsker at opkræve af størrelsen af huset. På ingen måde. Selv hvis dit hus er Buckingham Palace med det er million soveværelser, rengøring mennesker eller service kunne ikke komme ind i alt det firkantede optagelser i den tid, de har for dig. Så hvorfor skal du betale ekstra for un-afsmeltet tjenester? Tilbyde at betale dem fra time til time og spørge, hvor meget de opkræver. Tage oplysninger ned, men ikke leje dem endnu.

•Individuals, der rense for et levende?

Du bør også interviewe mindst 2 personer som ikke arbejder for en service men der ren huse for et levende. Du vil højst sandsynligt få en meget bedre aftale fra en enkeltperson. I dette tilfælde, du har brug at diskutere, hvad det er du virkelig, virkelig ønsker. Tale om specifikke job du ønsker udført, såsom ændring af linned eller tøjvask. Diskutere tilgængelighed og hvor ofte du vil have dem.

•Hvad er dit budget?

Tag en god hårdt kig på hvor meget du nødt til at bruge, fordi dette er afgørende. En service afgifter typisk et engangs gebyr for slutrengøring af op til $300. Prisen går ned noget hvis du planlægge ugentlige besøg.

Hvis du har $60-100 til at tilbringe, chancer er du vil få en privat individuel at rense dit hus, en tid der. En gang ugentlig rengøring er fantastisk, så længe alt bliver gjort. Nogle rengøringsmidler har en 3-timers minimum for en bestemt gebyr, normalt omkring $60-$75.

•Hvad er inkluderet?

Tage i betragtning, der giver forsyningerne. Hvis det er en individuel, vil mest sandsynligt det være dig. Dette er en udgift. Finde ud af, hvis de vil opkræve for rejse til og fra jobbet.

•Der indstilling?

I stedet for en en gang ugentlig hele huset oprydning, overveje at bede en person til at komme i hver morgen i løbet af ugen i en time. Hvis de enkeltes tilværelse lukke af og der er ringe eller ingen rejsetid, kan denne person planlægge et job lige efter du og stadig få en hel dags løn fra en anden husstand. For prisen på en hel-hus rengøring ($100), kan du have en daglig oprydning, hvor renere gør, hvad der er muligt inden for en time.

Hvad der fungerer bedst for din husstand?

Tips & advarsler

  • Tjenesteydelser typisk afgift en stor første gang gebyr, og vil reducere lidt hvis du planlægge regelmæssige besøg. De tilbyder en prismodellen op foran som du kan bede om.
  • Tjenester send også ofte 2 personer og en støvsuger. De tager mindre tid end en enkelt renere og de har en proces, som regel startende fra loftet og arbejder sig vej ned.
  • En renere, der kommer i 2-3 timer kan få bare lige så meget som en renere, der tilbringer dagen. Det er mærkeligt, jeg kender, men det er sandt.
  • Forkæl din rengøring person med respekt.
  • Få referencer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com