Oliventræer i nordøst

October 3

Oliventræer i nordøst

Oliventræer trives i det nordøstlige, hvor de kan leve uden for i containere fra foråret igennem tidligt falde, men så de skal flyttes inde. Om vinteren, ikke kan de overleve uden for på grund af lave temperaturer i nordøst der spænder fra 10 grader Fahrenheit til minus 25 F. Den nordøstlige region er i USDA hårdførhed zoner 4 dog 7; oliventræer vokser udendørs i klimazoner 10 og 11. Hvis du foretrækker, kan du holde træerne indendørs året rundt. Ifølge en New York Times havearbejde kolonne gøre oliventræer godt i store Potter, så du er heldig hvis du har den indendørs plads.

Dekorative træer

Oliven kan vokse op til 50 fod høj og 30 fod lang, men det kan begrænses til 20 fod med regelmæssig beskæring. Mange gartnere lide udseendet af de krogede grene og grå-grønne blade. Du kan vælge fra en pryd oliventræ at tilføje skønhed til dit hjem eller en frugtbærende. Oliventræer live hundreder af år.

Vækstbetingelser

Oliventræer er hård og kan tilpasses, men de er indfødte til Middelhavet, tropisk og central Asien og dele af Afrika, hvor vintrene er milde og der er nogle fugtighed. Træet trives i fuld sol, hvad enten indendørs eller ude. Hvis det er udenfor i de varme måneder, bringe beholderen til vinteren før den første frost. De har brug for veldrænet jordbund med en pH på op til 8,5. Professionelle avlere har fundet det nyttigt at befrugte træer med kvælstof.

Frantoio oliven

Frantoio oliven er self-fertile; Det behøver ikke en anden sort til at producere frugt. Dette gør det et godt valg for en container træ i nordøst. Træet har mørkere grå-grønne blade end andre varianter og dens oliven kan spises efter hærdning. Vand den jævnligt og holde det på et solrigt sted, indendørs eller ude.

Mission oliven

Mission oliven er mere kan tilpasses til koldt end andre træer, men det vil stadig nødt til at overvintre indendørs i nordøst. Det stammer fra Californien missioner, hvor det blev brugt til sin olie og oliven. Pot dette træ i efteråret og placere det ved en syd- eller vestvendt vindue for fremragende lys.

Lille Ollie

Hvis du vil have udseende af oliventræet og behøver ikke frugt, vælge den lille Ollie (Olea europaea 'Montra') dværg oliven træ. Denne prydplante tilpasser godt til gryder, hvor det vil vokse 4 til 6 fod høj og bred. Træet skal godt lys indendørs, i nordøstlige om vinteren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com