Hvad der er galt Når æbletræer ikke blomstre?

October 4

Hvad der er galt Når æbletræer ikke blomstre?

Hvis et æbletræ er ved godt helbred, givet de rette voksende miljø og tilstrækkeligt vedligeholdt det skal blomstre. Men der er flere faktorer, såsom overdreven befrugtning, beskæring fejl, bestøvning problemer, toårige pejling og alder, der kan forårsage eller bidrage mod en komplet mangel på blomstrer i et givet år. Heldigvis, ved at behandle alle disse faktorer, et træ skal igen begynde at producere blomstrer.

Overdreven befrugtning

Overdreven befrugtning tilskynder vegetativ vækst over reproduktive vækst, som begrænser blomst blomstrer. Generelt er det ikke nødvendigt at befrugte æbletræer, hvis planten vises sund og det vokser til en ordentlig pris. Tage til efterretning af årlige vegetativ vækst. Ikke-bærende æble træer, 5 år eller yngre, skal i gennemsnit 18 til 30 inches af skyde vækst om året. Moden, frugtbærende træer bør gennemsnitlig 12 til 18 inches af vækst i samme periode. Hvis vækst overstiger dette beløb, skære ned på befrugtning.

Beskæring fejl

Når gøres ordentligt, vil beskæring opretholde en ønskede form, størrelse og baldakin træstruktur. For et æbletræ betyder et lille, kegleformet træ med en åben træ baldakin. Beskæring forbedrer også sollys penetration og samlede frugt kvalitet. Selv om det er nødvendigt, beskæring har tendens til at udskyde blomstrer på unge træer og reducere modne træ frugtproduktion. Overdreven eller forkert beskæring kan forårsage for meget vegetativ vækst og en fuldstændig mangel på blooming. Moderat beskære æbletræer hver vinter. Fokusere på træet udtynding, ved at fjerne grene til deres oprindelse.

Bestøvning problemer

Hvis æbletræer ikke er bestøvet vil de ikke blomstre. Æbler kræver krydsbestøvning, hvilket betyder, at der skal være to eller flere sorter af æbletræer at bestøve og producere blomstrer. Nem at dyrke paradisæbler dyrkes almindeligt inden for kommercielle æble gårde specifikt som pollen kilde. Paradisæbler er sterile, men har længere bloom gange end mange andre æblesorter. Træerne skal plantes inden for 100 fødder af hinanden for at lette krydsbestøvning af bier og andre insekter.

Toårige bærende

Bærer frugt hvert andet år, også kendt som toårige er bærer, udbredt blandt frugttræer. Overskydende frugtproduktion reducerer træ størrelse, kraft og blomst dannelse for næste år. Begynde at rette dette problem under en tung frugtbærende år. Håndplukke æbler ned til én frugt pr. klynge omkring to til fire uger efter bloom. Selektivt beskære grene i løbet af vinteren yderligere tilskynde årlige frugtbærende.

Alder

Det tager æbletræer tre til fem år efter plantning for at blomstre og bære frugt. I denne periode er energien af æbletræet koncentrerede sig om generelle vegetativ vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com