Oplysninger på Palm Tree Care

October 4

Oplysninger på Palm Tree Care

Palmer kan indarbejdes i mange landskab design, hvilket giver en tropisk stemning til en gård. Railfanning bladene kan give skygge, og nogle palmetræer vokse til at være meget høj, tilføjer højde dimensioner til værftet. Mens afstand er et problem for nogle sorter, kan de fleste plantes i nærheden af eksisterende anlæg. Palmer er relativt let at pleje og sorter kan findes i næsten alle voksende zoner.

Afstand og størrelse

Ved udarbejdelsen af landskab planer med palmer, overveje afstanden krav til både vækst og baldakin størrelse, fordi forskellige palmer har drastisk forskellige vækstrater og nummer evne. En palm baldakin er helt i top væksten af blade, og håndflader med store baldakiner behøver meget mere plads til at vokse end dem med små baldakiner. Afstanden er vigtig for palmer med forskellige trunk størrelser så godt.

Vand

Generelt skal alle palmer vand i nogle mode. Sorter, der ligesom masser af solen generelt kræver mindre vand end de skygge-elskende. Når plantet i grupper, nogle palms kan hjælpe i vanding cyklus ved at give skygge og fugtighed til lavtvoksende palms. Nyplantede palms skal nok vand i første omgang at sikre rødderne tage fat i den nye jord og begynder at sprede. Drypvanding linje fremmer dyb vanding, der er nødvendige for god vækst.

Gødskning

Gødskning palmer forhindrer sæsonkorrigerede sandsynligvis mange af mineralsk manglerne, der kan påvirke palmer over tid. Palm gødning for en bestemt palme kan føjes til anlæg på årstidens eller årlig basis, eller når en ernæringsmæssige mangel konstateres. Gødning kan findes i hurtig frigivelse eller langsom frigivelse formler og kan være kornede eller i pigge som er plantet i jorden. Bemærk hver række palm før befrugtende for at sikre de rette forhold af næringsstoffer er føjet til den særlige palm.

Jord ændringer

Jord for potteplanter palmer vil adskille sig fra palmer plantet i jorden. Kæmpe gryder anvendes i landskabspleje kan gør en dramatisk erklæring. Jord, der er kompakt med lille dræning fordele ved tilsætning af sand eller perlite i jord blanding. For sorter, som kan lide sure jord, indførelsen af sphagnum hjælper.

Sol og skygge behov

Overveje hver palm sort sol og skygge krav før du køber. Visse palms nyde fuld sol, og nogle som en del skygge. Palmer kan også plantes i eksisterende haver at udfylde ubrugte områder. Etablerede haver med meget høj, fuld baldakin palms kan give nødvendige skygge for de palmer, der gør det bedre med en del skygge.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com