Moen messing vs plastik patron

October 5

Moen messing vs plastik patron

Moen producerer en bred vifte af køkken og badeværelse hane design, hvoraf mange er forsynet med enten messing eller patron vandhane ventiler. Selv om begge typer tjener samme formål, gør de det på meget forskellige måder. Forstå det grundlæggende design af hver vandhane type er værdifulde ikke kun for at spore de potentielle årsager til et problem, men også for at reparere eller udskifte ventilen.

Grundlæggende Design af messing ventiler

MOENS messing ventiler består primært af to komponenter, ventilhuset og ventilsædet. I modsætning til med patron ventiler kontrollere disse typer varmt og koldt vand separat. Det er derfor at dræn monteret med messing ventiler har et håndtag for koldt vand og en anden håndtag til varmt vand. Mod selve ventilen er to skiver i gummi. Når vandet er slået fra, komprimerer håndtaget disse skiver. Når vandet tændes, tillader håndtaget disse skiver til at udvide og tillade vand gennem ventilen. Mængden af udvidelse bestemmer mængden af vandet at strømme troede ventilen. Ventilsædet er et gevind cirkulære stykke monteret i vandhane boliger. Ventil krop skruer ind i denne ventilsædet.

Grundlæggende Design af patron ventiler

Der henviser til, at messing vandhaner er udstyret med skiver i gummi, MOENS patron vandhaner ikke. Det er derfor, at patron vandhaner er undertiden benævnt "washerless" vandhaner. Patron vandhaner indslag en gummi O-ring rundt i bunden af valve til at vogte lækager. Patron vandhaner er almindeligt anvendt til enkelt håndtag Badeværelse sink designs. I modsætning til messing ventiler, både koldt og varmt vand flow i de enkelt ventil. Da ventilen er aktiveret via hane håndtag, huller i ventilen Skift og regulere vandtemperaturen. Patron vandhaner generelt kræver mindre opmærksomhed end messing ventiler og udskiftning af en blækpatron normalt tager mindre tid end en messing ventil.

Reparere eller erstatte messing ventiler

Processen med at erstatte en messing ventil er en smule mere involveret end udskiftning af en blækpatron, men processen er stadig relativt ligetil. Drej vandforsyningen linjer placeret under vasken slukket før adskillelse vandhanen boliger. Hane håndtag produceret af Moen er holdt på plads med en enkelt sætskruen. Placeringen af skruen afhænger af udformningen. Hvis håndtaget har en plastik eller metal cap, lirke fælles landbrugspolitik ud til at få adgang skruen. Hvis håndtaget ikke optræder en cap, kigge efter et sæt skruen i bunden af håndtaget. Løft håndtaget off ventil til at afsløre en stor møtrik. Skru møtrikken for at frigøre ventilhuset fra sædet. Bemærk, at én skive omgiver kroppen af ventilen, mens den anden er afholdt til bunden af ventilen med en skrue. Fjern skruen for at frigive vaskemaskinen. Erstatte disse to skiver vil sandsynligvis stoppe en vandlækage, men en meget gammel ventil kan kræve udskiftning. Før du installerer ventilen, pels disse to gummi stykker med ildfast fedt. Erstatte ventilsæderne med en ventil sæde skruenøgle, hvis de vises korroderede.

Udskiftning af patron ventiler

Som med messing ventiler, er det første skridt at slukke for vandet. Denne ventil design vil indslag en plastik eller metal hætte over midten af håndtaget, der skjuler det håndtag fastholde skrue. Fjerne fælles landbrugspolitik og skrue, så løft håndtaget ud patronen. Patron ventiler er typisk erstattes i stedet for repareret siden finde udskiftning O-ringe kan være udfordrende, og fordi du ikke kan skille ventilen, hvis de nye O-ringe ikke stoppe lækagen. Udskiftning patroner er produceret af Møn og er let tilgængelig på hjem forbedring detailhandlere. Skub den nye patron på plads inden for vandhane boliger og vedhæfte håndtaget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com