Udvidet gardin stang ideer

December 21

Udvidet gardin stang ideer

Store vinduer er attråværdig egenskaber i ethvert hjem. De Lad mere lys og bliver knudepunkter alle deres egne. Men mange hjem ikke har oversize windows, så markedet henvender sig til gennemsnitlige windows. At finde udvidet længden hardware kan være udfordrende og dyrt, hvis det er skik bestilt. I stedet for den sædvanlige rute, vælge fantasifulde materialer til at gøre din egen billig og stilfuld gardinstænger fra uventede elementer fundet i mange isenkræmmere.

Metal Conduit

Bruges til at køre elektriske ledninger gennem vægge og på at opbygge udendørsbrug, er hule, metal conduit billig og fås i længder af næsten 200 tommer. Måle bredden af dit vindue, tilføje ekstra længde for den overhæng du ønsker, som vist på Shelterrific. Klippe det til den rigtige længde med en nedstryger. Køb conduit bøjler, tilgængelige i samme midtergangen som kanal, til at hænge på stangen. Du skal for hver ende og at støtte centrum. Selv om dette materiale ser industrielle, vil tilføjelse af et par frakker spray maling gøre det matcher dit værelse. Sy et rør af stof og slip stangen igennem for et brugerdefineret udseende stang, der svarer til eller komplimenter din gardiner. Overveje plain pipe caps for at afslutte enderne eller knytte andre usædvanlige objekter.

Dyvel stænger

Dyvel stænger fås i ekstra lange længder og varierende tykkelser på hjem forbedring centre, noter udsmykning hemmeligheder. Ofte bruges som hængende barer i skabene, kan dyvler er robust og farves og færdig, malet eller efterladt nøgne. Knytte tre U-formet hængende beslag til væggen for at støtte stangen for en minimal-dikkedarer installation, kan du blot indstille stangen i afsnittet buede U i hvert beslag. Tilføje korsblomster til enderne er enkel. Da dyvler er massivt træ, vil enhver kommerciel finial med en indbygget skrue twist i slutningen. Sørg for at bore en pilot hul først for at forhindre opdeling af træ. Andre dekorative elementer kan tilknyttes ender med lim, men sørg for de er små nok til at muliggøre installation eller fjernelse af gardiner. Fanen-top gardiner har bredere åbninger for større korsblomster.

PVC-rør

PVC-rør anvendes i VVS. Det er stærk, men lysere end træ eller metal. Fås i mange forskellige diametre, det er hurtig til at skære med en bøde-tand nedstryger. Male rør med spraymaling til at binde det ind i din udsmykning ordningen eller overlade det almindeligt hvidt. Alternativt kan du installere en gesims og installere røret i en skjult område bag det. Eye-kroge med skrue ender er et effektivt middel til at hænge en PVC gardinstang, forklarer "Det gamle hus". Bare skru to kroge i væg eller loft, en til støtte for hver ende, og glide rør gennem. Center support, skal du installere en eller flere U-formede beslag.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com