Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore Ice Maker ikke fylde

March 31

Sådan foretages fejlfinding af en Kenmore Ice Maker ikke fylde

Is beslutningstagere inden for en fryser fyldes med vand og skæres i mindre isterninger. Disse is terninger er derefter hældes en balje, der gemmer isen, indtil det er klar til brug. Kenmore is beslutningstagere er placeret i toppen af en opretstående fryser eller i fryserum med en kombination køleskab/fryser. For at ordentligt løse Kenmore ice maker, skal du først finde kilden til problemet.

Instruktioner

•Undersøg shut off arm ligger på siden af ismaskinen. Denne arm skal bevæge sig op og ned med en lille modstand når skubbe opad. Sørg for, at denne løftestang ikke er frosset til siden af ismaskinen forhindrer udlevering is. Desuden, hvis armen flytte løst op og ned, så det er brudt og skal udskiftes.

•Kontroller at ismaskinen modtager vand. Kontrollere vandforsyning ventilen, som er normalt placeret bag køleskabet eller under køkkenvasken. Knop skal vendes hele vejen med uret indtil det ikke længere vil flytte.

•Flyt fryser eller køleskab ud fra væggen og Find vandforsyning linje. Linjen strækker sig fra vandforsyning ventilen, der tidligere lå. Sørg for der er ingen kinks eller drejninger i vandforsyningen linje som dette forhindrer ismaskinen fra at få vand. Også kontrollere for lækager langs linjen udbud, som vil også forhindre ice maker form arbejde.

•Locate manualen luk-knap til fryseren, hvis det har en. I nogle modeller, er shut off-knappen placeret inde i fryseren door. Hvis dette er tilfældet, blot kontrollere at sikre, at knappen er skiftet til "på" position. Afspærringsventiler er kun på nogle Kenmore køleskab/fryser kombination apparater.

•Measure temperatur i fryseren ved at placere et termometer inde og gør det muligt at sidde i ca en time. Hvis temperaturen er højere end 17 grader F, så er noget galt med de vigtigste fryser og ikke ismaskinen.

•Kontrollér vand indsugningsventilen at sikre det er giver mulighed for vand til at flyde gennem frit. Først slukke for vandforsyningen i vandforsyning ventil, normalt placeret under vasken eller bag på apparatet. Find indsugningsventilen vand ved at følge vandforsyning linjen op til hvor det tillægger køleskab eller fryser. Drej den plastik møtrik i bunden af fødeledningen mod uret for at løsne fødeledningen. Træk de to eller fire ledninger på vand indsugningsventilen ud af terminalerne. Undersøg ledninger for Brænd mærker eller korrosion. Hvis disse er til stede, betyder det, at de skal udskiftes, da vand ikke er fodres til fryseren.

Tips & advarsler

  • Hvis ovenstående trin ikke afhjælpe problemet, har ismaskinen inspiceres af en professionel reparation person.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com