Hvordan du tørre våde Sand

October 6

Hvordan du tørre våde Sand

Fundet på strande, haver, legepladser og timeglas, består sand af eroderede partikler af sten og mineraler. Sammenlignet med tørt sand, er våde sand tungere, køligere at gå på og mindre bøjelig. Fugt i vådt sand fungerer næsten som en klæbende materiale, forhindrer de enkelte korn fra bevæger sig så meget. Hvis du vil samle sand for et timeglas eller kunst projekt eller nødt til at forberede en sandkasse eller haven, kan du finde dig selv i en situation hvor du skal tørre fugtig sand.

Instruktioner

•Sæt forlængelse ledning til en hårtørrer og Tilslut forlængerledningen. Gå hårtørreren over til det område, hvor sandet er, såsom ud til haven eller en sandkasse. Drej hårtørrer på indstillingen lav fan, men til høj varme. Hvis ventilatoren er sat for højt, vil det bare ender blæser alle sand rundt, at skabe et stort rod.

•Hold hårtørrer over areal af sand, koncentreret på ét sted i omkring 10 sekunder. Flytte varmen i hårtørreren over til en anden plet, holde det igen i 10 sekunder. Gentag denne proces, indtil du har tørret hele arealet af sandet.

•Tag en lille skovl og øse op overflade lag af sand, udsætter spjæld bunden områder af sand. Hold håret tørretumbler over disse områder i 10 sekunder, går videre til nærliggende områder, indtil alle de nederste lag af sand er tørre.

•Drej off hårtørreren og køre fingrene selv sandet. Vurdere hvordan tør alle sand er. Du skal gå over bestemte dele af sandet eller visse nederste lag igen.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har en forlængerledning, der er lang nok til at nå uden for området hvor sandet er, du kan være nødvendigt at transportere sand inde med spande eller pander og blæse tør det der.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com