Efteråret plantning arter

October 6

Efteråret plantning arter

Selvom dagene bliver kortere og temperaturen kølig, ankomsten af efteråret betyder ikke, at nødt du til at sætte væk de haveredskaber. For nogle plantearter er det et perfekt tidspunkt for plantning sikrer en pulserende foråret haven eller tilføje farve og interesse at falde landskabspleje.

Pærer

Plantning pærer i efteråret vil oplive foråret haven med tidlige, farverige blomster. Påskelilje, krokus, allium og tulip pærer er alle arter, der er egnet til efteråret plantning. Være før du køber efterår pærer, bevidst om din plante hårdførhed zone, som nogle ikke kan være passende for din klima.

Frø

Frø af mange planter kræver den hvilende vinteren før han bliver vellykket. Frugt og egetræer droppe deres frø i efteråret at sikre vækst i foråret. Efteråret er et perfekt tidspunkt at plante græsfrø. Rødderne vil vokse underjordiske og levere en sund græsplæne i foråret.

Planter

Efteråret er ideelt for plantning af træer og buske, da der er mindre ekstreme temperaturer. De fleste træarter kræver fall betingelser til udplantning. Buske af rose, hortensia og Spiræa arter er alle velegnede til efteråret plantning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com