Hvordan til at identificere Maine blomster

October 6

Hvordan til at identificere Maine blomster

Blomster i Maine kan ses i mange steder, herunder haver, landskabspleje, åbne marker og langs veje. Blomster blomstre hele året indtil vintermånederne. De fleste træer, buske, vinstokke og potteplanter i Maine har blomster, der kan identificeres ved at analysere forskellige aspekter af blomsten herunder form og farve.

Instruktioner

•Analyze form af blomsten. Maine blomster har en række figurer herunder klokker, stjerner og endda strimlet papir: witch hazel har gule blomster med slank smalle kronblade, der hænger fra stilke, optræder som strimlet papir. Blomsten har en grøn center. Harebells har blålige lilla klokkeformede blomster, der hænger fra smalle, grasslike stængler. Flyvehavre har også klokkeformede blomster. Bluebead liljer har hvide blomster, der er kugle-formet, mens columbine planter har et udvalg af farvede blomster, der er stjerne formet. Pussywillow blomster er fuzzy, hvid og nedpressede.

•Count kronblade. Maine blomsterne har oftest fire til fem kronblade. Black cherry træer har hvide, fem-grafitmine blomster med en gul center, der blomstrer om foråret. Cockspur torn træer har fem-grafitmine hvide blomster, der trækker bier og sommerfugle for nektar. Engen rose er pink eller hvid fem-grafitmine blomster at blomstre i løbet af sommeren. Bunchberry vinstokke har fire-grafitmine gule og hvide blomster at blomstre i løbet af foråret. Witch hazel har fire kronblade, der er lange og smalle.

•Look på farven på blomsten. Maine har mange farvestrålende blomster. Columbine planter kommer i gul, pink og hvid og er undertiden bi-farvet. De har otte kronblade. Blå flag blomsterne er blålig lilla, mens Tormentil har gyldne gule blomster med sølv blade. Åkander kommer i hvid, gul og pink i Maine. De har ca. tre rækker af kronblade og afgiver en stærk duft. Åkander har tykke afrundede puder til blade.

•Tag varsel af blade og frugter på planten. Når Maine blomster ikke er i flor, kan du stadig identificere blomst af dens blade og/eller frugt. For eksempel, bunchberry vin vokser op til 8 inches høj og har mørke grønne læderagtige blade med røde berrylike frugt i efteråret. Witch hazel blade har op til syv vener i hvert blad med lidt fuzzy hår, især når det begyndt at vokse. Bladene er aflange med bølgede kanter. Frøkapsler vokse ved siden af blomsterne og udsætte to små sorte frø af fald.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com